Rentavillas

Rentavillas 2.0

Windows / B. Renault and Asociados / 49 / Úplná špecifikácia
Popis

Rentavillas je výkonný obchodný softvér navrhnutý tak, aby pomáhal majiteľom a manažérom dovolenkových prenájmov, hotelov, hostincov, penziónov, nezávislých agentov prenájmu áut a iných spoločností s cestovnými požičovňami zobrazovať ich inventár online v reálnom čase. S portálom Rentavillas.com Travel Destination Portal môžete dynamicky zobrazovať dostupnosť, prijímať rezervácie a rezervácie a to všetko spracovať pomocou zákazníckej kreditnej karty.

Ale to nie je všetko. Rentavillas tiež ponúka ďalšiu funkciu, ktorá ho odlišuje od iného podobného softvéru – schopnosť uvádzať na trh a distribuovať váš inventár na tisíce webových stránok o cestovaní prostredníctvom rozhrania webových služieb globálneho distribučného systému (GDS). To znamená, že vaše dovolenkové prenájmy nehnuteľností, rezorty s časovo vymedzeným užívaním, hotely s bytmi, butikové rezorty a požičovne áut v celej Severnej Amerike a Európe si môžu vytvoriť svoje rezervácie prostredníctvom internej cestovnej kancelárie Renault Roberto Companies spoločnosti B. Renault & Asociados.

Značka Rentavillas.com je známa svojimi rôznymi webovými stránkami na prenájom nehnuteľností a áut, ktoré zaisťujú maximálnu expozíciu vašich izieb alebo apartmánov. Prispôsobené produkty sú balené pre cestovné kancelárie, organizáciu cestovných kancelárií, plánovačov firemných podujatí, ako aj online miesta na prenájom dovolenkových víl a bytov a veľkoobchodných distribútorov cestovného ruchu.

Keď skombinujete svoj inventár uvedený len na webovej stránke Rentavillas.com s koncovým systémom správy nehnuteľností Rentavillas PMS (PMS), získate ďalšie funkcie, ako napríklad sledovanie príjmu, zúčtovanie spracovania platieb, ďalšiu propagáciu vystavenia na rodinných webových lokalitách Rentavillas Travel Network.

S týmto softvérovým riešením po ruke bude riadenie vášho podnikania jednoduchšie ako kedykoľvek predtým! Budete môcť zefektívniť operácie automatizáciou úloh, ako je správa rezervácií, a zároveň získate prístup k cenným informáciám o tom, ako zákazníci interagujú s vašou firmou.

Rentavillas je ideálny pre firmy, ktoré chcú zvýšiť svoje príjmy rozšírením svojho dosahu nad rámec tradičných marketingových kanálov, ako sú tlačené reklamy alebo ústne odporúčania. Využitím sily technológie môžete využiť nové príležitosti v dnešnom digitálnom prostredí a zároveň si udržať náskok pred konkurentmi, ktorí sa stále môžu spoliehať výlučne na zastarané metódy.

Či už len začínate, alebo podnikáte už roky, nie je lepší čas ako teraz investovať do výkonného nástroja, akým je Rentavillas! Tak načo čakať? Zaregistrujte sa ešte dnes a začnite využívať všetko, čo tento úžasný softvér ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ B. Renault and Asociados
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2014-01-08
Dátum pridania 2014-01-07
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 49

Comments: