DB2ToTxt

DB2ToTxt 1.9

Windows / Withdata Software / 145 / Úplná špecifikácia
Popis

DB2ToTxt je výkonný nástroj na konverziu údajov určený pre DBA a databázových programátorov, ktorí potrebujú exportovať údaje DB2 do rôznych formátov súborov, ako sú CSV, XML, HTML, SQL a Excel. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a pokročilým funkciám tento softvér uľahčuje extrahovanie údajov z vašich databáz DB2 a ich konverziu do formátu, ktorý potrebujete.

Či už pracujete s veľkými alebo malými množinami údajov, DB2ToTxt túto úlohu zvládne. Podporuje viacero formátov súborov vrátane CSV, TXT, SQL, XML, HTML a Excel. To znamená, že môžete jednoducho exportovať svoje údaje vo formáte, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Jednou z kľúčových vlastností DB2ToTxt je jeho schopnosť exportovať údaje tabuľky aj dotazu. To znamená, že môžete extrahovať špecifické informácie z vašej databázy bez toho, aby ste museli exportovať všetky tabuľky naraz. Okrem toho vám tento softvér umožňuje exportovať všetky tabuľky v schéme naraz, čo šetrí čas pri práci s veľkými množinami údajov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou DB2ToTxt je jeho podpora pre export dátových typov TEXT a BLOB. Pri exporte údajov z databáz sa s nimi často ťažko pracuje, ale s týmto softvérom sa s nimi pracuje bez problémov.

DB2ToTxt tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, aby ste si mohli prispôsobiť svoje exporty presne tak, ako chcete. Môžete si vybrať, ktoré stĺpce chcete zahrnúť alebo vylúčiť z exportov, ako aj nastaviť filtre na základe konkrétnych kritérií, ako sú rozsahy dátumov alebo kľúčové slová.

Celkovo je DB2ToTxt základným nástrojom pre každého, kto potrebuje pravidelne pracovať s databázami DB2. Vďaka jednoduchosti použitia v kombinácii s pokročilými funkciami je ideálnou voľbou pre začínajúcich používateľov aj skúsených profesionálov.

Kľúčové vlastnosti:

1) Export údajov do viacerých formátov súborov: Vďaka podpore formátov CSV, TXT, SQL, XML, HTML a Excel umožňuje DB2ToTxt jednoducho konvertovať vaše údaje do formátu, ktorý potrebujete.

3) Exportujte údaje tabuľky aj dotazu: Či už potrebujete exportovať všetky údaje z tabuľky alebo iba špecifické informácie z dotazu, DB2Totxt to zvládne.

4) Exportovať všetky tabuľky v schéme naraz: Ak pracujete s veľkým súborom údajov, oceníte túto funkciu, ktorá vám umožní exportovať všetky tabuľky v schéme.

5) Podpora pre typy údajov TEXT a BLOB: Pri exporte údajov z databáz sa s nimi často ťažko pracuje, ale DBT do txt je bezproblémové.

6) Možnosti prispôsobenia: Vyberte, ktoré stĺpce chcete zahrnúť alebo vylúčiť z vašich exportov a nastaviť filtre na základe špecifických kritérií.

Záver:

In conclusion,DBTtotxtisapowerfultoolforanyonewhohastoworkwithDBDatabasesonaregularbasis.Itsoptimizedfeaturesandintuitiveinterfaceallowyoutoextractdatainmultipleformatsandcustomizeyouroutputexactlyhowyouwantit.Withsupportformultiplefileformats,text,andblobdatatypes,thissoftwareistheperfectsolutionforanyoneinneedofadataconversiontoolthatcanhandlelargeordatasets.Ifyou'relookingforanaffordableandsimplewaytomanageyourdatabasesthenlooknofurtherthanDBTtotxt!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Withdata Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-07-26
Dátum pridania 2013-07-26
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 1.9
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 145

Comments: