BitRecover PDF Attachment Extractor Wizard

BitRecover PDF Attachment Extractor Wizard 2.0

Windows / BitRecover / 5 / Úplná špecifikácia
Popis

BitRecover PDF Attachment Extractor Wizard je výkonný softvérový nástroj, ktorý poskytuje komplexné riešenie na extrahovanie príloh zo súborov Adobe PDF. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby bol proces extrahovania príloh zo súborov PDF rýchly a jednoduchý, s možnosťou výberu dvoch súborov na spracovanie jedného alebo viacerých súborov PDF.

Pomocou sprievodcu BitRecover PDF Attachment Extractor Wizard môžu používatelia zo svojich súborov PDF extrahovať všetky typy príloh, vrátane obrázkov, dokumentov, grafiky a ďalších. Nástroj tiež podporuje extrakciu vložených súborov PDF s ľahkosťou. Používatelia môžu zo svojich príloh PDF efektívne extrahovať obrázky vo formátoch ako GIF, PNG, TIFF a BMP.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť extrahovať súbory DOC z vložených príloh. To znamená, že používatelia môžu ľahko pristupovať k akýmkoľvek dokumentom programu Word, ktoré sú priložené k ich súborom PDF, bez toho, aby sa museli obťažovať otváraním každého súboru jednotlivo.

Bez ohľadu na to, aký veľký alebo malý môže byť súbor PDF používateľa, výkonné algoritmy BitRecover zaisťujú, že aj veľké prílohy sa extrahujú rýchlo a efektívne. Po extrahovaní sa všetky výsledné údaje uložia do samostatného priečinka, aby k nim bol jednoduchý prístup.

Ak má používateľský súbor PDF viacero príloh, tento nástroj pre pohodlie uloží všetky tieto prílohy do jedného priečinka. Nástroj zachová pôvodné formátovanie každej prílohy a zároveň zabezpečí, že sa počas extrakcie zachová celá hierarchia priečinkov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou softvéru BitRecover je jeho schopnosť extrahovať poškodené alebo poškodené dokumenty. Skenuje všetky údaje a poskytuje extrahované súbory v zdravých formátoch, takže používatelia sa nemusia obávať straty dôležitých informácií v dôsledku poškodenia dokumentov.

Pred extrahovaním akýchkoľvek údajov z vybratých príloh si ich používatelia môžu najskôr zobraziť pomocou tohto softvérového nástroja. To im pomáha efektívnejšie analyzovať každý súbor pred vykonaním akýchkoľvek zmien alebo úprav.

Softvér BitRecover funguje efektívne na operačných systémoch Windows, ako sú Windows 10, Windows 8.1/8/7/XP/Vista atď., vďaka čomu je dostupný pre väčšinu používateľov počítačov na celom svete.

V súhrne:

- Výkonné algoritmy BitRecover zaisťujú rýchlu a efektívnu extrakciu

- Možnosti výberu dvoch súborov umožňujú spracovanie jedného alebo viacerých súborov PDF

- Extrahuje všetky typy príloh PDF vrátane obrázkov a grafiky

- Podporuje extrakciu vložených súborov PDF

- Schopnosť extrahovať súbory DOC

- Zachováva pôvodné formátovanie pri zachovaní hierarchie priečinkov

- Dokáže extrahovať poškodené/poškodené dokumenty

- Funkcia náhľadu umožňuje analýzu pred úpravou

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BitRecover
Stránka vydavateľa http://www.bitrecover.com
Dátum vydania 2020-02-18
Dátum pridania 2020-02-18
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5

Comments: