iXBlock

iXBlock 2.1.3

Windows / iNetBau / 100 / Úplná špecifikácia
Popis

iXBlock je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý vám umožňuje ľahko vymieňať bloky a objekty. Či už pracujete na zložitom projekte alebo len potrebujete urobiť nejaké rýchle zmeny, iXBlock vám pomôže urobiť prácu rýchlo a efektívne.

Jednou z kľúčových vlastností iXBlock je jeho schopnosť nahradiť bloky inými blokmi. To znamená, že ak máte vo svojom výkrese AutoCAD blok, ktorý je potrebné nahradiť iným blokom, iXBlock to dokáže za vás niekoľkými kliknutiami. Môžete tiež nahradiť akýkoľvek objekt akýmkoľvek iným objektom, napríklad čiary s textom alebo kruhy s blokmi.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iXBlock je jeho schopnosť zachovať vlastnosti pôvodného bloku alebo objektu. To znamená, že ak mal váš pôvodný blok určité vlastnosti, ako napríklad nastavenie farby alebo vrstvy, tieto vlastnosti sa zachovajú aj pri výmene bloku.

iXBlock sa tiež neuveriteľne ľahko používa. Je to samostatný program, čo znamená, že nie sú potrebné žiadne zmeny v konfigurácii AutoCADu. Jednoducho si nainštalujte iXBlock a začnite ho hneď používať.

Či už ste skúsený grafický dizajnér alebo práve začínate, iXBlock má všetko, čo potrebujete, aby ste svoje návrhy posunuli na vyššiu úroveň. Vďaka jeho výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu nie je divu, prečo sa toľko profesionálov spolieha na iXBlock pre potreby grafického dizajnu.

Tak načo čakať? Stiahnite si iXBlock ešte dnes a začnite okamžite vytvárať úžasné návrhy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iNetBau
Stránka vydavateľa http://www.plotmanager.inetbau.de/index.php?sprache=english&inhalt=startseite
Dátum vydania 2011-12-03
Dátum pridania 2011-12-02
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória CAD softvér
Verzia 2.1.3
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky AutoCAD 2007 to 2012.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 100

Comments: