StarFilter Lite

StarFilter Lite 2.0.4

Windows / ProDigital Software / 1897 / Úplná špecifikácia
Popis

StarFilter Lite je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý vám umožňuje pridávať úžasné efekty hviezdicového filtra k vašim obrázkom digitálne bez potreby drahých sklenených filtrov. Tento doplnok je kompatibilný s programami Adobe Photoshop, Corel PaintShop a ďalšími populárnymi editormi obrázkov, vďaka čomu je nevyhnutným nástrojom pre každého dizajnéra alebo fotografa, ktorý chce vylepšiť svoje obrázky.

So StarFilter Lite môžete jednoducho vytvárať šumivé efekty štandardných hviezdicových filtrov s 2 až 8 bodmi. Efekt jemného odlesku zvyšuje pocit jasného svetla vo vašich obrázkoch a dodáva im profesionálny a vyleštený vzhľad. Softvér sa neuveriteľne ľahko používa – jednoducho pohnite ovládacím prvkom a okamžite uvidíte výsledky.

Jednou z najlepších vecí na StarFilter Lite je jeho kompatibilita s populárnymi 32-bitovými editormi a prehliadačmi fotografií. To znamená, že tento doplnok môžete ľahko používať na väčšine zariadení bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Posúvateľná a zoomovateľná funkcia náhľadu v reálnom čase vám umožňuje presne vidieť, ako bude váš obrázok vyzerať pred použitím akýchkoľvek zmien. To vám dáva úplnú kontrolu nad vaším konečným produktom a zaisťuje, že splní všetky vaše očakávania.

StarFilter Lite je tiež vybavený bohatou sadou úprav, ktoré vám poskytnú umeleckú kontrolu nad vašimi obrázkami. Pomocou tohto softvéru môžete určiť jas/farby svetiel na obrázku, čo umožňuje ešte viac možností prispôsobenia.

Tento doplnok bezproblémovo funguje s výbermi, vrstvami a maskami, čo z neho robí ideálnu voľbu pre dizajnérov, ktorí chcú úplnú kontrolu nad svojou prácou. Okrem toho StarFilter Lite podporuje 8-bitové aj 16-bitové farebné obrázky na kanál – zaisťuje, že všetky vaše obrázky sa zobrazia v najvyššej možnej kvalite.

Interná matematika používaná StarFilter Lite je 32-bitová – poskytuje bezkonkurenčnú kvalitu obrazu v porovnaní s inými podobnými produktmi na dnešnom trhu. A ak budete niekedy potrebovať pomoc pri používaní tohto softvéru? Jednoducho umiestnite kurzor myši na ľubovoľné ovládacie prvky v programe a získate tipy na rýchlu pomoc!

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám umožní pridať úžasné efekty hviezdicového filtra k vašim obrázkom digitálne bez toho, aby ste museli zaplatiť peniaze? Nehľadajte nič iné ako StarFilter Lite! Vďaka širokej škále funkcií a možnostiam kompatibility na viacerých platformách má tento doplnok všetko, čo potrebujú dizajnéri alebo fotografi, ktorí chcú pri práci na svojich projektoch úplnú kreatívnu slobodu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ProDigital Software
Stránka vydavateľa http://www.ProDigitalSoftware.com
Dátum vydania 2013-01-28
Dátum pridania 2013-01-29
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Doplnky a filtre pre Photoshop
Verzia 2.0.4
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel Paint Shop Pro, or IrfanView
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1897

Comments: