MsSqlToExcel

MsSqlToExcel 1.7

Windows / Withdata Software / 129 / Úplná špecifikácia
Popis

MsSqlToExcel: Najlepší obchodný softvér na export údajov

Už vás nebaví manuálne exportovať údaje zo servera Microsoft SQL Server do Excelu? Chcete pohodlný a ľahko použiteľný nástroj, ktorý dokáže automatizovať túto úlohu za vás? Nehľadajte nič iné ako MsSqlToExcel, špičkový podnikový softvér na export údajov.

Pomocou MsSqlToExcel môžete vizuálne nakonfigurovať nastavenia exportu pomocou niekoľkých kliknutí myšou. Už nie je potrebná zdĺhavá manuálna konfigurácia alebo kódovanie. Navyše softvér zobrazuje odhad času a parametre relácie, takže vždy viete, čo môžete očakávať.

Jednou z najlepších funkcií programu MsSqlToExcel je jeho podpora pre formáty súborov xls aj xlsx (Excel 2007). To znamená, že bez ohľadu na to, akú verziu Excelu používate, MsSqlToExcel vám pomôže.

Nie je to však len o podpore formátu súborov – MsSqlToExcel umožňuje aj export z tabuliek aj dotazov. To vám dáva väčšiu flexibilitu pri extrakcii údajov z databázy SQL Server.

A ak by to nestačilo, MsSqlToExcel vám tiež umožňuje exportovať údaje všetkých tabuliek do súborov naraz. To je ideálne, ak potrebujete rýchlo extrahovať veľké množstvo údajov bez toho, aby ste museli manuálne vyberať každú tabuľku jednu po druhej.

Ale možno najlepšia vec na MsSqlToExcel je to, ako automatizuje vašu úlohu exportu. Po nakonfigurovaní ho jednoducho nastavte ako plánovanú úlohu alebo ho spustite na požiadanie kedykoľvek to bude potrebné. Už žiadne plytvanie časom manuálnym exportovaním údajov – nechajte MsSqlToExcel, aby to urobil za vás.

V súhrne uvádzame niekoľko kľúčových funkcií a výhod používania MsSqlToExcel:

- Pohodlná a ľahko použiteľná vizuálna konfigurácia

- Podporuje xls a xlsx (Excel 2007) formáty súborov

- Môže exportovať z tabuliek aj dotazov

- Umožňuje používateľom exportovať údaje všetkých tabuliek naraz

- Automatizuje exportovanie úloh, takže používatelia môžu ušetriť čas

Tak načo čakať? Vyskúšajte si MsSqlToExcel ešte dnes a uvidíte, o koľko môže byť váš život jednoduchší, pokiaľ ide o export údajov SQL Servera!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Withdata Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-09-24
Dátum pridania 2012-09-24
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 1.7
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 129

Comments: