Icon Commander for Mac

Icon Commander for Mac 1.40

Mac / Binerus / 475 / Úplná špecifikácia
Popis

Icon Commander pre Mac je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožňuje konvertovať obrázky akéhokoľvek formátu na ikony Windows a Mac OS X. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho nájsť obrázky na internete a previesť ich na ikony na použitie na pracovnej ploche, v aplikáciách a oveľa viac.

Jednou z výnimočných funkcií Icon Commander je jeho bohatá zbierka štýlov ikon. To znamená, že máte širokú škálu možností, pokiaľ ide o prispôsobenie ikon. Či už chcete niečo elegantné a moderné alebo niečo klasickejšie a tradičnejšie, Icon Commander vám pomôže.

Ďalšou skvelou vecou na Icon Commander je, aké jednoduché je jeho používanie. Pomocou jedinej akcie môžete pomocou tohto softvéru vytvoriť ikony Windows aj Mac OS X. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre každého, kto chce ušetriť čas a zároveň vytvárať kvalitné ikony.

Okrem jednoduchého používania podporuje Icon Commander aj ikony Windows Vista s alfa kanálom, ako aj nové ikony Leopard Mac OS X. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ počítača alebo operačného systému používate, tento softvér bude bez problémov fungovať s vaším nastavením.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý nástroj na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožní rýchlo a jednoducho vytvárať úžasné vlastné ikony, potom nehľadajte nič iné ako Icon Commander pre Mac. Vďaka svojej bohatej zbierke štýlov ikon a podpore pre ikony Windows Vista a Leopard Mac OS X tento softvér určite splní všetky vaše potreby, pokiaľ ide o vytváranie nádhernej vlastnej grafiky pracovnej plochy.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Binerus
Stránka vydavateľa http://www.binerus.com
Dátum vydania 2010-04-16
Dátum pridania 2010-04-16
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Ikona Nástroje
Verzia 1.40
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky Mac OS X 10.4 - 10.6
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 475

Comments:

Najpopulárnejší