Seatubes for Mac

Seatubes for Mac 1.3.8

Mac / Limit Point Software / 483 / Úplná špecifikácia
Popis

Seatubes pre Mac: Ultimate YouTube Video Downloader

Už vás nebaví manuálne sťahovať videá YouTube jedno po druhom? Chcete rýchly a efektívny spôsob hromadného sťahovania vašich obľúbených videí? Nehľadajte nič iné ako Seatubes pre Mac, dokonalý nástroj na sťahovanie videí YouTube.

So Seatubes nebolo sťahovanie videí z YouTube nikdy jednoduchšie. Jednoducho presuňte adresy URL do zobrazenia zoznamu dokumentov a potom kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“. Ak je URL adresa URL videa, pridá sa automaticky, inak sa Seatubes pokúsi pridať všetky adresy URL videa, ktoré obsahuje.

To však nie je všetko – Seatubes je tiež aplikácia s viacerými oknami. Môžete priradiť rôzne okná k nezávislým zbierkam videí a uložiť ich na disk pre budúce použitie alebo zdieľať s ostatnými používateľmi Seatubes.

Počas procesu sťahovania je k dispozícii podrobný priebeh, ktorý vás informuje o aktuálnom sťahovanom súbore, percentách dokončenia (spolu s indikátorom priebehu) a prijatých v porovnaní s celkovým počtom (očakávaných) bajtov.

A ak chcete ešte väčšiu kontrolu nad sťahovaním, jednoducho použite okno predvolieb na zadanie možností, ako je pomenovanie súborov pomocou ID videa, názvu alebo autora; nastavenie predvoleného umiestnenia sťahovania; a určenie, či má Seatubes pri spustení kontrolovať aktualizácie softvéru.

Ale počkajte – je toho viac! Ako člen balíka Limit Point Software Utilities Bundle (http://www.limit-point.com/Utilities.html) vám zakúpenie hesla k nástrojom umožňuje aktivovať všetky nástroje vrátane Seatubes. A aktualizácie sú vždy bezplatné vrátane nových produktov!

Tak na čo čakáš? Stiahnite si Seatubes ešte dnes a začnite si okamžite užívať svoje obľúbené videá YouTube!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Limit Point Software
Stránka vydavateľa http://www.limit-point.com/
Dátum vydania 2010-06-15
Dátum pridania 2010-06-12
Kategória Video softvér
Podkategória Publikovanie a zdieľanie videa
Verzia 1.3.8
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Požiadavky Mac OS X 10.4 - 10.6
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 483

Comments:

Najpopulárnejší