EZ Backup IE and Windows Live Mail Basic

EZ Backup IE and Windows Live Mail Basic 6.39

Windows / RinjaniSoft / 67 / Úplná špecifikácia
Popis

EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic je výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožní jednoducho zálohovať obľúbené položky, poštu a adresár. Tento softvér je navrhnutý tak, aby bol proces zálohovania údajov čo najjednoduchší, takže si môžete byť istí, že vaše dôležité súbory sú v bezpečí.

Či už ste vlastníkom firmy alebo individuálnym používateľom, EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic sú základným nástrojom na ochranu vašich údajov. Pomocou tohto softvéru môžete vytvárať zálohy všetkých dôležitých súborov len niekoľkými kliknutiami. Aplikácia vytvorí samoobnoviteľný zálohový archív, ktorý obsahuje rozhranie sprievodcu, ktoré vás prevedie obnovením vašich údajov.

Jednou z kľúčových funkcií EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic je ich flexibilita. Môžete si vybrať zálohovanie súborov na ľubovoľný lokálny, sieťový alebo vymeniteľný disk. To znamená, že bez ohľadu na to, kde sa nachádzate alebo aké zariadenie používate, budete mať vždy prístup k svojim dôležitým súborom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Aj keď nie ste príliš technicky zdatní, EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic uľahčia každému vytvárať zálohy údajov. Intuitívne rozhranie prevedie používateľov každým krokom procesu, vďaka čomu je jednoduché aj pre začiatočníkov.

Okrem užívateľsky príjemného dizajnu ponúka EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic aj pokročilé funkcie pre skúsenejších používateľov. Softvér napríklad umožňuje používateľom naplánovať automatické zálohovanie v pravidelných intervaloch, takže si to nemusia pamätať zakaždým manuálne.

Celkovo je EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľné, no výkonné riešenie zálohovania. Či už zálohujete osobné fotografie alebo dôležité obchodné dokumenty, tento softvér má všetko, čo potrebujete na to, aby boli vaše dáta vždy v bezpečí.

Kľúčové vlastnosti:

- Ľahko použiteľné rozhranie sprievodcu

- Samoobnovujúci sa zálohový archív

- Flexibilné možnosti zálohovania (lokálne/sieťové/odnímateľné disky)

- Automatické plánovanie

- Pokročilé možnosti pre skúsených používateľov

Požiadavky na systém:

EZ Backup IE a Windows Live Mail Basic vyžadujú Microsoft® Windows® 10/8/7/Vista/XP (32-bit/64-bit)

Úplná špecifikácia
Vydavateľ RinjaniSoft
Stránka vydavateľa http://www.rinjanisoft.com
Dátum vydania 2013-04-19
Dátum pridania 2013-04-19
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Zálohovací softvér
Verzia 6.39
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 67

Comments: