Office2Go (office 2003)

Office2Go (office 2003) 1.0.18

Windows / Uprise Apps / 207 / Úplná špecifikácia
Popis

Office2Go je výkonný podnikový softvér, ktorý vám umožňuje ukladať, otvárať a spájať dokumenty MS Office 2003/2007 lokálne aj v cloude. Tento softvér, predtým známy ako Office In Cloud, je navrhnutý tak, aby firmám pomohol zefektívniť procesy správy dokumentov poskytovaním množstva funkcií, ktoré uľahčujú spoluprácu na dokumentoch s ostatnými.

S Office2Go môžete jednoducho zdieľať svoje dokumenty s ostatnými z prostredia MS Office. To znamená, že môžete spolupracovať na rovnakom dokumente v reálnom čase, vďaka čomu je spolupráca na projektoch s kolegami alebo klientmi jednoduchšia ako kedykoľvek predtým.

Jednou z kľúčových výhod používania Office2Go je jeho schopnosť odosielať a prijímať upozornenia o zmenách vykonaných vo vašich dokumentoch. To znamená, že môžete zostať v obraze o všetkých aktualizáciách alebo revíziách vykonaných ostatnými členmi tímu bez toho, aby ste museli neustále manuálne kontrolovať zmeny.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je schopnosť prehliadať obsah dokumentov v cloude priamo z prostredia MS Office. Používatelia tak majú jednoduchý prístup k svojim súborom bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú, či už pracujú na diaľku alebo cestujú za prácou.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonné podnikové softvérové ​​riešenie, ktoré vám môže pomôcť zefektívniť procesy správy dokumentov a zlepšiť spoluprácu medzi členmi tímu, potom nehľadajte nič iné ako Office2Go. Vďaka širokej škále funkcií a schopností tento softvér určite splní všetky vaše potreby a prekoná vaše očakávania!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Uprise Apps
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2010-03-25
Dátum pridania 2010-03-25
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 1.0.18
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky .Net Framework 3.5, Microsoft Office Excel and Word 2003
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 207

Comments: