Twitter Video Downloader

Twitter Video Downloader 3.2.1.11

Windows / WDZSoft / 86 / Úplná špecifikácia
Popis

Twitter Video Downloader je výkonný internetový softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho sťahovať videá z Twitteru. Tento program je navrhnutý tak, aby vám pomohol uložiť vaše obľúbené videá zo služby Twitter, aby ste ich mohli sledovať offline alebo ich zdieľať so svojimi priateľmi a rodinou.

Pomocou aplikácie Twitter Video Downloader si môžete jednoducho stiahnuť akékoľvek video zo služby Twitter pomocou niekoľkých kliknutí. Program podporuje všetky populárne video formáty vrátane MP4, AVI, WMV a ďalších. Môžete si tiež vybrať kvalitu sťahovaného videa podľa svojich potrieb.

Jednou z najlepších vecí na tomto softvéri je, že je úplne zadarmo. Neexistujú žiadne skryté poplatky ani obmedzenia počtu videí, ktoré si môžete stiahnuť. Môžete ho používať, koľko chcete, bez obáv z akýchkoľvek nákladov.

Ak chcete použiť Twitter Video Downloader, jednoducho skopírujte adresu URL tweetu obsahujúceho video, ktoré chcete stiahnuť, a vložte ho do rozhrania programu. Softvér automaticky rozpozná video a poskytne vám možnosti na jeho stiahnutie v rôznych formátoch a kvalitách.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Je ľahké sa v ňom orientovať a pochopiť, aj keď nie ste technicky zdatní. Program má tiež vstavaný prehrávač médií, ktorý vám umožňuje zobraziť ukážku stiahnutých videí pred ich uložením do počítača.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob sťahovania videí zo služby Twitter bez toho, aby ste museli míňať peniaze alebo sa zaoberať zložitým softvérom, nástroj na stiahnutie videa Twitter určite stojí za vyskúšanie. Je rýchly, spoľahlivý a ľahko použiteľný – všetko, čo robí skvelý internetový softvér!

Kľúčové vlastnosti:

- Zadarmo

- Jednoduché použitie

- Podporuje všetky populárne video formáty

- Umožňuje výber kvality stiahnutých videí

- Užívateľsky prívetivé rozhranie

- Vstavaný prehrávač médií

Požiadavky na systém:

Twitter Video Downloader funguje na operačných systémoch Windows 7/8/10.

Vyžaduje aspoň 1 GB RAM.

Procesor by mal byť Intel Pentium 4 alebo vyšší.

Miesto na pevnom disku potrebné na inštaláciu je približne 50 MB.

Ako použiť:

Používanie aplikácie Twitter Video Downloader nemôže byť jednoduchšie! Tu je niekoľko jednoduchých krokov:

1) Kopírovať URL: Prejdite na twitter.com a nájdite tweet obsahujúci video, ktoré vás zaujíma; skopírujte jeho URL (webovú adresu).

2) Otvorte softvér: Otvorte „Twitter Video Downloader“ dvojitým kliknutím na jeho ikonu na pracovnej ploche (alebo kdekoľvek inde).

3) Prilepte URL: Keď ste v "Twitter Video Downloader", prilepte skopírovanú URL do príslušného poľa kliknutím pravým tlačidlom myši kdekoľvek v danom poli a výberom "Prilepiť".

4) Vyberte Formát a kvalitu: Po vložení uvedenej adresy URL a kliknutí na tlačidlo „Stiahnuť“ vyberte formát (MP4/AVI/atď.) a kvalitu (360p/720p/atď.), ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám; Po dokončení výberu znova kliknite na „Stiahnuť“.

5) Vychutnajte si stiahnuté videá!: Po dokončení sťahovania uvedených súborov si ich vychutnajte v režime offline kedykoľvek/akokoľvek často chcete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WDZSoft
Stránka vydavateľa https://www.wdzsoft.com
Dátum vydania 2020-02-16
Dátum pridania 2020-02-16
Kategória Internetový softvér
Podkategória Stiahnite si správcov
Verzia 3.2.1.11
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 86

Comments: