XdN Directions

XdN Directions 0.0.2.3

Windows / Nicholas Caito / 139 / Úplná špecifikácia
Popis

XdN Directions je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý používateľom poskytuje jednoduchý prístup k mapám a trasám v službe Mapy Google. Tento program sa nachádza v systémovej lište, vďaka čomu je ľahko dostupný, kedykoľvek ho potrebujete. Pomocou XdN Directions môžete rýchlo a jednoducho vyhľadať trasu na akékoľvek miesto, či už plánujete výlet alebo sa len snažíte nájsť cestu po meste.

Jednou z kľúčových vlastností XdN Directions je jej jednoduchosť. Program je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko používať aj pre tých, ktorí nie sú technicky zdatní. Po nainštalovaní všetko, čo musíte urobiť, je kliknúť na ikonu na paneli úloh a zadať adresu alebo miesto, ku ktorému chcete smerovať. Program potom otvorí Mapy Google a zobrazí trasu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou XdN Directions je jej rýchlosť. Na rozdiel od iných mapovacích programov, ktorých načítanie môže trvať večnosť, tento softvér sa zakaždým načíta rýchlo a efektívne. To znamená, že nebudete musieť strácať čas čakaním na mapy alebo trasy, keď sa ponáhľate.

Okrem poskytovania rýchleho prístupu k mapám a trasám ponúka XdN Directions aj niekoľko možností prispôsobenia. Používatelia si môžu napríklad vybrať, ktorý typ mapy uprednostňujú (ako je satelitné zobrazenie alebo zobrazenie ulíc), ako aj upraviť úroveň priblíženia pre podrobnejšie zobrazenie svojej trasy.

Celkovo je XdN Directions vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje rýchly prístup k mapám a trasám v Mapách Google. Či už plánujete výlet naprieč mestom alebo krajinou, tento softvér vám umožní ľahko a pohodlne sa dostať tam, kam potrebujete, bez akýchkoľvek problémov alebo rozruchu.

Kľúčové vlastnosti:

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Rýchle časy načítania

- Prispôsobiteľné možnosti mapy

- Poskytuje podrobné pokyny pre jazdu

- Prístupné zo systémovej lišty

Požiadavky na systém:

XdN Directions vyžaduje operačné systémy Windows 7/8/10 s minimálne 1 GB RAM a 100 MB voľného miesta na disku.

Záver:

Ak hľadáte efektívny spôsob prístupu k Mapám Google bez toho, aby ste mali v prehliadači otvorených viacero kariet, nehľadajte nič iné ako XdN Directions! Vďaka jednoduchému, ale efektívnemu dizajnu je hľadanie miest jednoduchšie ako kedykoľvek predtým a zároveň poskytuje všetky potrebné informácie, ako sú pokyny pre jazdu, takže pri prechode z bodu A-B nedochádza k zámene!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Nicholas Caito
Stránka vydavateľa http://xenomorph.net/
Dátum vydania 2010-03-10
Dátum pridania 2010-03-10
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 0.0.2.3
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework 2.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 139

Comments: