My Screen Capture .NET

My Screen Capture .NET 1.50

Windows / Namtuk / 54 / Úplná špecifikácia
Popis

My Screen Capture. NET je výkonný a všestranný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje jednoducho zachytiť obrazovku šiestimi rôznymi spôsobmi. Či už potrebujete zachytiť celú obrazovku, aktívne okno, preddefinovanú oblasť, manuálnu oblasť, konkrétne okno alebo dokonca celú webovú stránku, tento komponent vám pomôže.

S My Screen Capture. NET, snímanie snímok obrazovky nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete získať okamžité výsledky v pamäti a vybrať si z rôznych možností uloženia výsledku snímky obrazovky do pamäte, na disk, FTP alebo do schránky. Okrem toho tento softvér podporuje viacero formátov na ukladanie snímok obrazovky vrátane BMP, JPEG a PNG.

Tento vývojársky nástroj je ideálny pre každého, kto potrebuje rýchlo a efektívne zachytiť snímky obrazovky. Či už pracujete na projekte, ktorý vyžaduje časté snímanie snímok obrazovky, alebo jednoducho potrebujete občas urobiť snímky obrazovky vášho počítača na osobné použitie alebo na dokumentačné účely – My Screen Capture. NET je ideálne riešenie.

Jedna z kľúčových funkcií funkcie My Screen Capture. NET je jeho schopnosť ľahko zachytiť celé webové stránky. Táto funkcia sa hodí, keď potrebujete urobiť snímky obrazovky celých webových stránok alebo webových aplikácií bez toho, aby ste museli manuálne listovať každou stránkou. Jediným kliknutím na tlačidlo tento komponent automaticky zachytí celú webovú stránku a uloží ju ako súbor obrázka.

Ďalšia skvelá funkcia My Screen Capture. NET je jeho podpora pre manuálny výber regiónu. To znamená, že ak chcete zachytiť iba konkrétnu oblasť na obrazovke a nie celú vec - stačí vybrať požadovanú oblasť pomocou kurzora myši a nechať tento softvér urobiť zvyšok.

Okrem týchto funkcií uvedených vyššie je v aplikácii My Screen Capture k dispozícii niekoľko ďalších možností. NET, ako je nastavenie klávesových skratiek pre rýchly prístup, úprava nastavení kvality obrazu, pridávanie vodoznakov atď., vďaka čomu je užívateľsky príjemnejší.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, no výkonný nástroj pre vývojárov, ktorý vám pomôže zefektívniť váš pracovný postup tým, že umožní rýchle a efektívne snímanie snímok obrazovky – nehľadajte nič iné ako My Screen Capture. NET!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Namtuk
Stránka vydavateľa http://www.namtuk.com
Dátum vydania 2012-02-01
Dátum pridania 2012-01-31
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória .NET
Verzia 1.50
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework V2, V3, V3.5
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 54

Comments: