Alabama Crimson Tide Basketball

Alabama Crimson Tide Basketball 1.0

Windows / StatSheet.com / 17 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste zarytým fanúšikom basketbalového tímu Alabama Crimson Tide? Chcete byť informovaní o všetkých najnovších správach, štatistikách a výsledkoch hier? Nehľadajte nič iné ako rozšírenie Alabama Crimson Tide Basketball pre Google Chrome.

Toto ľahko použiteľné rozšírenie poskytuje aktualizácie v reálnom čase zo stránky StatSheet.com a poskytuje vám prístup ku všetkým informáciám, ktoré potrebujete na sledovanie svojho obľúbeného tímu. Či už ste doma alebo na cestách, toto rozšírenie vám zaistí, že vám pri basketbale Alabama Crimson Tide nikdy neunikne ani jeden úder.

S týmto rozšírením nainštalovaným vo vašom prehliadači budete mať prístup k množstvu informácií o tíme. Od hráčskych štatistík a výsledkov hier až po spravodajské články a boxscores, všetko je vzdialené len jedno kliknutie. Môžete si dokonca prispôsobiť svoje prostredie výberom typov aktualizácií, ktoré chcete dostávať.

Jednou z najlepších vecí na tomto rozšírení je jednoduché použitie. Jednoducho si ho nainštalujte do prehliadača Google Chrome a okamžite začnite dostávať aktualizácie. Nie sú potrebné zložité nastavovacie procesy alebo mätúce rozhrania – všetko je navrhnuté s ohľadom na jednoduchosť.

Nenechajte sa však zmiasť jeho jednoduchosťou použitia – toto rozšírenie ponúka silný úder, pokiaľ ide o poskytovanie presných a aktuálnych informácií o basketbale Alabama Crimson Tide. S údajmi pochádzajúcimi priamo zo StatSheet.com, jedného z najdôveryhodnejších mien v športovej analýze, si môžete byť istí, že každá aktualizácia je spoľahlivá a aktuálna.

Tak načo čakať? Ak ste fanúšikom basketbalu Alabama Crimson Tide, stiahnite si toto rozšírenie ešte dnes a začnite si užívať aktualizácie v reálnom čase zo StatSheet.com!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ StatSheet.com
Stránka vydavateľa http://statsheet.com/
Dátum vydania 2010-01-29
Dátum pridania 2010-01-29
Kategória Prehliadače
Podkategória Chrome Extensions
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Google Chrome Beta Channel
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 17

Comments: