NC State Wolfpack Basketball

NC State Wolfpack Basketball 1.0

Windows / StatSheet.com / 14 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste fanúšikom basketbalového tímu North Carolina State Wolfpack, toto rozšírenie Google Chrome si zamilujete. Rozšírenie NC State Wolfpack Basketball poskytuje aktualizácie zo stránky StatSheet.com, vrátane štatistík, správ, výsledkov hier a boxscores pre Wolfpack.

Toto rozšírenie je ideálne pre každého, kto chce mať aktuálne informácie o všetkom basketbale NC State. Či už ste zarytý fanúšik alebo len niekto, kto rád sleduje univerzitný basketbal, toto rozšírenie má všetko, čo potrebujete na sledovanie svojho obľúbeného tímu.

Jednou z najlepších vecí na tomto rozšírení je jednoduché použitie. Po nainštalovaní do prehliadača stačí kliknúť na ikonu na paneli s nástrojmi, aby ste získali prístup ku všetkým najnovším aktualizáciám zo stránky StatSheet.com. Kliknutím na tlačidlo nastavení si môžete dokonca prispôsobiť, ktoré typy aktualizácií chcete vidieť.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto rozšírenia je, aké komplexné je jeho pokrytie basketbalu NC State. Získate prístup k podrobným štatistikám každého hráča v tíme, ako aj k novinovým článkom a rekapituláciám hier, ktoré poskytujú prehľad o tom, čo sa deje s Wolfpack na ihrisku aj mimo neho.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako zostať v obraze o všetkom, čo súvisí s basketbalom NC State, potom nehľadajte nič iné ako toto rozšírenie Google Chrome. Vďaka svojmu komplexnému pokrytiu a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa určite stane nevyhnutným nástrojom pre každého skutočného fanúšika Wolfpack!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ StatSheet.com
Stránka vydavateľa http://statsheet.com/
Dátum vydania 2010-01-27
Dátum pridania 2010-01-27
Kategória Prehliadače
Podkategória Chrome Extensions
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Google Chrome Beta Channel
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 14

Comments: