Betiac

Betiac 1.1

Windows / Bit GT Software / 189 / Úplná špecifikácia
Popis

Betiac: Ultimate Betting Manager pre domáce použitie

Už vás nebaví strácať peniaze na svojich stávkach? Chcete zlepšiť svoje stávkové schopnosti a posunúť svoje zisky na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako Betiac, kompletný stávkový manažér, ktorý má všetky funkcie, ktoré potrebujete na úspech.

S Betiac môžete mať svoju históriu stávok organizovanú a ľahko prístupnú. V rámci svojich stávok môžete vykonávať akúkoľvek operáciu filtrovania alebo objednávania, takže môžete rýchlo nájsť informácie, ktoré potrebujete. Či už chcete vidieť všetky svoje víťazné stávky z minulého mesiaca alebo všetky prehrané stávky z minulého roka, Betiac vám to uľahčí.

Ale to je len začiatok. Betiac tiež ponúka širokú škálu grafov a nástrojov štatistickej analýzy, ktoré vám pomôžu lepšie sa rozhodovať pri uzatváraní stávok. Tieto nástroje si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb, takže či už ste začiatočník alebo skúsený stávkar, Betiac má pre každého niečo.

Tu je len niekoľko funkcií, vďaka ktorým Betiac vyniká:

- Komplexná história stávok: S Betiac je každá stávka podrobne zaznamenaná. Budete môcť presne vidieť, koľko peňazí bolo vsadených, aké kurzy boli ponúknuté a či ste stávku vyhrali alebo prehrali.

- Pokročilé filtrovanie: Chcete vidieť všetky svoje víťazné futbalové stávky z minulej sezóny? Alebo možno všetky vaše tohtoročné prehrané stávky na dostihy? S pokročilými možnosťami filtrovania Betiac je to jednoduché.

- Prispôsobiteľné grafy: Či už uprednostňujete čiarové grafy alebo koláčové grafy, stĺpcové grafy alebo bodové grafy – s prispôsobiteľnými možnosťami grafov nášho softvéru – máme všetko pokryté.

- Nástroje štatistickej analýzy: Od jednoduchých percent výhier/prehier až po zložitejšie metriky, ako je ROI (návratnosť investícií) a EV (očakávaná hodnota), náš softvér poskytuje podrobné nástroje štatistickej analýzy, ktoré pomôžu usmerňovať rozhodovací proces pri uzatváraní budúcich stávok.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie: Naše užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému – bez ohľadu na úroveň skúseností – efektívne používať náš softvér.

A to najlepšie – táto verzia je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na CNET Download.com!

Tak načo čakať? Začnite používať Betiac ešte dnes a prevezmite kontrolu nad tým, aký zisk vám na konci dňa prinesie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Bit GT Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2008-06-16
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre hobby
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Požiadavky Windows 2000/XP/2003 Server/Vista, Microsoft .NET Framework 2
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 189

Comments: