SterJo Task Manager

SterJo Task Manager 2.9

Windows / SterJo Software / 312 / Úplná špecifikácia
Popis

Nebaví vás spomaľovať váš počítač uprostred dôležitej práce kvôli príliš veľkému množstvu otvorených a spustených aplikácií a služieb? Môže to byť frustrujúce a rušivé, ale máme pre vás riešenie. Predstavujeme SterJo Task Manager, jeden z najjednoduchších a ľahko ovládateľných gadgetov, ktorý je úplne zadarmo.

Softvér SterJo Task Manager je navrhnutý tak, aby spravoval všetky bežiace procesy, služby, celkové procesy, ktoré využívajú internet, a programy registrov. Pomocou tohto softvéru môžete zabiť alebo ukončiť akýkoľvek spustený proces alebo nastaviť jeho prioritu na vysokú, nízku, strednú atď., čo pomáha riadiť využitie procesora. Spustenie systému Windows môžete urýchliť aj vylúčením alebo odstránením nežiaducich programov z registra.

Tento softvér správcu úloh vám umožňuje prevziať plnú kontrolu a spravovať rôzne aspekty, ako napríklad kartu Procesy, ktorá poskytuje všetkým systémovým procesom úroveň priority, popis cesty v percentách využitia procesora spolu s digitálnym podpisom. Karta Registry vám umožňuje zobraziť a spravovať zoznam spúšťacích programov systému Windows, zatiaľ čo karta Služby umožňuje používateľom pozastaviť, obnoviť alebo odstrániť vybrané služby. Karta Pripojenia obsahuje zoznam všetkých sieťových pripojení spolu s ich súvisiacimi procesmi, čo z nej robí dobrú alternatívu k predvolenému správcovi úloh systému Windows, pretože vykonáva mnoho úloh.

Jednou z výhod tohto skvelého softvéru je jeho schopnosť riadiť všetky procesy vrátane služieb a programov registra. Umožňuje používateľom nastaviť priority pre každý proces jednotlivo a zároveň im umožňuje odstraňovať alebo pridávať nové programy zo zoznamu spustenia registra, ako aj spúšťať/zastavovať akúkoľvek službu, ktorú chcú, bez akýchkoľvek problémov.

Ďalšou skvelou funkciou, ktorú poskytuje SterJo Task Manager, je jeho karta Pripojenia, ktorá zobrazuje všetky procesy, ktoré vyžadujú internetové pripojenie – niečo, čo sa nenachádza v predvolených správcoch úloh. Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí chcú mať väčšiu kontrolu nad používaním internetu, tým, že identifikuje, ktoré aplikácie zbytočne využívajú šírku pásma.

Na záver, SterJo Task Manager je celkom užitočný softvér na správu úloh, ktorý poskytuje úplnú kontrolu nad výkonom vášho počítača tým, že efektívne spravuje všetky spustené aplikácie/služby/položky registra a zároveň poskytuje podrobné informácie o popise cesty percenta využitia procesora každého procesu spolu s vytváraním digitálnych podpisov. je to nevyhnutný nástroj pre každého, kto hľadá lepší výkon svojho počítača!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SterJo Software
Stránka vydavateľa http://www.sterjosoft.com
Dátum vydania 2020-01-15
Dátum pridania 2020-02-09
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 2.9
Požiadavky OS Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 312

Comments: