GoDevs.com Product Catalog Editor 2007

GoDevs.com Product Catalog Editor 2007 1

Windows / GoDevs / 704 / Úplná špecifikácia
Popis

GoDevs.com Product Catalog Editor 2007 je výkonný podnikový softvér, ktorý vám umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať a upravovať súbory katalógu XML produktov Windows(R) Live(TM). Pomocou tohto softvéru môžete nahrať svoj katalóg produktov do služby Live Product Upload beta, ktorá pridá vaše produkty a služby do indexu Live Product Search. To znamená, že potenciálni zákazníci si ich budú môcť prezrieť a kúpiť.

Užívateľsky prívetivé rozhranie editora katalógu produktov GoDevs.com uľahčuje vytvorenie katalógu produktov každému, dokonca aj tým, ktorí nemajú žiadne technické skúsenosti. Softvér nahradí všetky nepodstatné symboly správnymi, overí veľkosť poľa a zabezpečí, že nie je možné vytvoriť nesprávny katalógový súbor.

Tento softvér je ideálny pre podniky všetkých veľkostí, ktoré chcú efektívny spôsob vytvárania katalógov produktov bez toho, aby na to trávili príliš veľa času alebo peňazí. Je tiež ideálny pre tých, ktorí sa chcú chrániť pred chybami vo svojich katalógoch pomocou spoľahlivého nástroja, akým je editor katalógu produktov GoDevs.com.

Vlastnosti:

1. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie editora katalógu produktov GoDevs.com je navrhnuté tak, aby ho mohli ľahko používať aj netechnickí používatelia.

2. Rýchla úprava: Pomocou tohto softvéru môžete rýchlo upravovať katalóg produktov bez akýchkoľvek problémov.

3. Jednoduchá tvorba: Vytvorenie nového katalógu produktov je s týmto nástrojom veľmi jednoduché, pretože vás prevedie každým krokom procesu.

4. Bezchybné katalógy: Tento softvér zaisťuje, že vo vašich katalógoch produktov nie sú žiadne chyby, a to overením veľkosti poľa a nahradením irelevantných symbolov správnymi.

5. Úspora času: Použitím editora katalógu produktov GoDevs.com 2007 môžete ušetriť čas, pretože vytvorenie alebo úprava katalógov produktov trvá len niekoľko minút namiesto hodín alebo dní manuálne.

6. Kompatibilita: Tento nástroj funguje dobre s operačnými systémami Windows(R), vďaka čomu je dostupný pre väčšinu používateľov na celom svete.

Výhody:

1. Zvýšená viditeľnosť: Odovzdaním svojich produktov a služieb do indexu vyhľadávania produktov naživo prostredníctvom služby Live Products Upload beta po ich vytvorení prostredníctvom editora GoDevs.com; potenciálni zákazníci si ich budú môcť prezerať online, čím sa zvýši ich viditeľnosť, čo povedie k viacerým predajným príležitostiam

2. Vylepšená presnosť: Vďaka svojej bezchybnej sade funkcií sa nemusíte obávať, že sa pri živých výsledkoch vyhľadávania zobrazia nesprávne informácie

3. Úspora času: Ako už bolo spomenuté, tento nástroj šetrí čas tým, že automatizuje väčšinu častí procesu vytvárania/úpravy, čo umožňuje podnikom sústrediť sa viac na iné dôležité úlohy.

4.Jednoduché použitie: Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie zaisťuje, že tento nástroj môže efektívne používať každý bez ohľadu na úroveň technickej odbornosti

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob vytvárania alebo úpravy súborov katalógu XML produktov Windows(R) Live(TM) Product, potom nehľadajte nič iné ako editor GoDevs.com. Ide o rýchle, ľahko použiteľné a bezchybné funkcie, ktoré zaisťujú, že podniky získajú presné výsledky a zároveň ušetria drahocenný čas. Tak načo čakať? Stiahnite si teraz z webovej stránky CNET Download!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ GoDevs
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2007-05-17
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 1
Požiadavky OS Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Požiadavky Windows 2000/XP/2003 Server/Vista
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 704

Comments: