MySql Filler

MySql Filler 2

Windows / Drive Soft / 360 / Úplná špecifikácia
Popis

MySql Filler je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý poskytuje vývojárom grafické používateľské rozhranie na vykonávanie väčšiny databázových operácií MySql. Tento softvér je založený na. net 2.0, vďaka čomu je kompatibilný s väčšinou moderných operačných systémov.

S MySql Filler môžete jednoducho vytvárať a rušiť databázy a tabuľky MySql. Softvér vám tiež umožňuje jednoducho importovať a exportovať údaje Mysql. Okrem toho funkcia kopírovania tabuliek jedným kliknutím uľahčuje duplikovanie tabuliek v databáze.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Aj keď nie ste skúsený vývojár, zistíte, že navigácia v rôznych funkciách tohto programu je intuitívna a jednoduchá.

Či už pracujete na malom projekte alebo spravujete rozsiahle databázy, MySql Filler má všetko, čo potrebujete na zefektívnenie vášho pracovného toku. Vďaka svojim výkonným schopnostiam a jednoduchosti použitia je tento softvér nevyhnutným nástrojom pre každého vývojára, ktorý chce efektívne pracovať s databázami MySql.

Kľúčové vlastnosti:

1) Ľahko použiteľné grafické užívateľské rozhranie

2) Kompatibilné s. čistý 2,0

3) Vytvorte a zrušte databázy MySql

4) Vytvorte a zrušte tabuľky MySql

5) Import/export údajov Mysql

6) Kopírovanie tabuliek jedným kliknutím

Výhody:

1) Zefektívnite svoj pracovný tok: Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám pomáha MySQL Filler vývojárom pracovať efektívnejšie.

2) Úspora času: Automatizáciou mnohých bežných úloh spojených s prácou v databázach MySQL môže tento softvér pomôcť ušetriť drahocenný čas.

3) Zlepšenie presnosti: Znížením rizika ľudskej chyby spojenej s úlohami manuálneho zadávania údajov.

4) Zvýšte produktivitu: Poskytnutím všetkých nástrojov, ktoré vývojári potrebujú, v jednom praktickom balíku.

5) Zlepšenie spolupráce: MySQL Filler so svojím ľahko použiteľným rozhraním uľahčuje tímom spoluprácu na projektoch zahŕňajúcich databázy MySQL.

Požiadavky na systém:

- Windows XP/Vista/7/8/10 (32-bitový alebo 64-bitový)

- Microsoft. NET Framework 2.0 alebo vyšší

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na prácu v databázach MySQL, potom nehľadajte nič iné ako MySQl Filler! Tento všestranný program ponúka všetko od vytvárania nových databáz až po import/export údajov – všetko zabalené do užívateľsky prívetivého balíka, ktorý je ideálny pre začínajúcich používateľov, ako aj pre skúsených vývojárov! Tak načo čakať? Stiahnite si MySQl Filler ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Drive Soft
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2007-05-10
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 2
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista, Microsoft .Net Framework 2.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 360

Comments: