Microsoft Query X for Mac for Mac

Microsoft Query X for Mac for Mac 10.0

Mac / Microsoft / 6726 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Query X for Mac je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožňuje importovať údaje z databáz do programu Microsoft Excel X. Tento softvér využíva Open Database Connectivity (ODBC) na pripojenie k rôznym databázam a extrahovanie údajov v užívateľsky príjemnom formáte. Pomocou programu Microsoft Query X môžete vytvárať nové dotazy alebo aktualizovať existujúce, ktoré boli vytvorené v iných verziách Excelu, ako sú Excel 98, Excel 2001 a Excel pre Windows.

Ak hľadáte efektívny spôsob správy podnikových údajov, Microsoft Query X je perfektným riešením. Zjednodušuje proces importovania údajov z rôznych zdrojov a pomáha vám ich jednoducho analyzovať. Či už pracujete na finančných správach alebo prognózach predaja, tento softvér vám môže pomôcť robiť informované rozhodnutia založené na presných údajoch.

Kľúčové vlastnosti:

1. Pripojenie ODBC: Microsoft Query X používa pripojenie ODBC na pripojenie k rôznym databázam, ako sú SQL Server, Oracle, MySQL a ďalšie.

2. Import údajov: Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho importovať údaje z rôznych zdrojov do programu Microsoft Excel.

3. Obnovenie údajov: Pomocou tohto softvéru môžete obnoviť existujúce dotazy vytvorené v iných verziách Excelu.

4. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie tohto softvéru je ľahko použiteľné a intuitívne, čo používateľom uľahčuje prácu s komplexnými súbormi údajov.

5. Prispôsobiteľné dotazy: Svoje dotazy môžete prispôsobiť podľa svojich požiadaviek výberom konkrétnych stĺpcov alebo riadkov z databázových tabuliek.

6. Rozšírené možnosti filtrovania: Tento softvér ponúka pokročilé možnosti filtrovania, ktoré používateľom umožňujú filtrovať svoje súbory údajov na základe špecifických kritérií, ako je rozsah dátumov alebo kategória produktu.

7. Kompatibilita: Tento softvér je kompatibilný s rôznymi verziami Mac OS vrátane macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12) a ďalších.

Výhody:

1. Jednoduchá správa údajov:

Microsoft Query X zjednodušuje proces správy veľkých množín údajov tým, že umožňuje používateľom ich importovať priamo do programu Microsoft Excel bez akýchkoľvek problémov.

2. Presná analýza:

Tento softvér zabezpečuje presnú analýzu poskytovaním prístupu k aktualizovaným informáciám z viacerých zdrojov v reálnom čase.

3. Úspora času:

Tento nástroj so svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a pokročilými možnosťami filtrovania šetrí čas tým, že umožňuje rýchly prístup k relevantným informáciám.

4. Prispôsobiteľné dopyty:

Používatelia majú úplnú kontrolu nad svojimi dopytmi, čo znamená, že si ich môžu prispôsobiť podľa svojich požiadaviek.

5. Kompatibilita:

Tento nástroj funguje bez problémov v rôznych verziách Mac OS, vďaka čomu je dostupný pre všetky typy používateľov.

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý obchodný nástroj, ktorý zjednoduší proces správy veľkých množín údajov, potom nehľadajte nič iné ako Microsoft Query X pre Mac! Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je konektivita ODBC a prispôsobiteľné dotazy spolu s kompatibilitou s rôznymi verziami Mac OS - je to nevyhnutný nástroj pre každého majiteľa firmy, ktorý chce mať presnú analýzu na dosah ruky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 2002-12-10
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 10.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky Mac OS X, ODBC driver
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 6726

Comments:

Najpopulárnejší