Brother MFC-425CN USB

Brother MFC-425CN USB 1.0.0.0

Windows / Brother International / 4118 / Úplná špecifikácia
Popis

Brother MFC-425CN USB je softvér ovládača, ktorý je navrhnutý pre prácu s tlačiarňou Brother MFC-425CN. Tento softvér vám umožňuje pripojiť tlačiareň k počítaču cez USB a umožňuje vám jednoducho tlačiť, skenovať, kopírovať a faxovať dokumenty.

S USB ovládačom Brother MFC-425CN nainštalovaným na vašom počítači si môžete vychutnať celý rad funkcií, ktoré zefektívňujú tlač a správu dokumentov. Softvér sa dodáva s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré uľahčuje navigáciu a používanie používateľom všetkých úrovní.

Jednou z kľúčových výhod používania tohto softvéru ovládača je jeho kompatibilita s rôznymi operačnými systémami. Či už používate Windows alebo Mac OS X, USB ovládač Brother MFC-425CN bude bezproblémovo fungovať s vaším systémom.

Okrem kompatibility ponúka tento ovládač aj rad pokročilých funkcií, ktoré zvyšujú produktivitu a pohodlie. Dodáva sa napríklad s automatickým podávačom dokumentov (ADF), ktorý vám umožňuje skenovať viacero strán naraz bez toho, aby ste museli každú stranu vkladať manuálne.

Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť tlače priamo z pamäťových kariet alebo USB flash diskov. To znamená, že môžete jednoducho tlačiť fotografie alebo dokumenty uložené na týchto zariadeniach bez toho, aby ste ich museli najskôr preniesť do počítača.

USB ovládač Brother MFC-425CN podporuje aj obojstrannú tlač, ktorá používateľom umožňuje šetriť papier automatickou tlačou na obe strany listu. Okrem toho má zabudovaný faxmodem, ktorý používateľom umožňuje odosielať a prijímať faxy priamo z ich počítačov bez potreby samostatného faxového prístroja.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte tlačiareň Brother MFC-425CN, inštalácia USB ovládača Brother MFC-425CN je nevyhnutná, aby ste zo svojho zariadenia dostali maximum. Vďaka svojim pokročilým funkciám a bezproblémovej kompatibilite s rôznymi operačnými systémami vám tento softvér pomôže zefektívniť úlohy správy dokumentov a zároveň zvýšiť produktivitu v tomto procese.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Brother International
Stránka vydavateľa http://www.brother.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2005-03-04
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače skenera
Verzia 1.0.0.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4118

Comments: