JiXii for Mac

JiXii for Mac 3.5

Mac / Trollin / 535 / Úplná špecifikácia
Popis

JiXii pre Mac - The Ultimate Puzzle Game

Ste milovníkom hádaniek a hľadáte náročnú a zábavnú hru, ktorú by ste si zahrali na svojom Macu? Nehľadajte nič iné ako JiXii, dokonalú logickú hru, ktorá vás zabaví a zabaví na celé hodiny.

JiXii je inovatívna logická hra, ktorá kombinuje klasickú skladačku s modernou technológiou. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a ľahko použiteľným funkciám je JiXii ideálny pre začiatočníkov aj skúsených hráčov.

Začať s JiXii je jednoduché. Jednoducho spustite program dvojitým kliknutím alebo presunutím obrazového súboru na ikonu programu. Po výbere obrázka môžete začať rozhadzovať kúsky výberom položky ponuky (v časti „Puzzle“) a ťahaním kusov späť na správnu pozíciu. Ak je to potrebné, otočte kus dvojitým kliknutím.

Jednou z najlepších vecí na JiXii je to, že umožňuje hráčom tráviť čas pri riešení hádaniek. Na rozdiel od iných hier, kde je rýchlosť najdôležitejšia, JiXii povzbudzuje hráčov, aby si oddýchli a zabavili sa, kým prechádzajú každou úrovňou.

Vďaka širokému výberu obrázkov dostupných v rôznych kategóriách, ako je príroda, zvieratá, krajina, architektúra a ďalšie; v tejto hre je pre každého niečo! Či už hľadáte niečo náročné, alebo si len chcete oddýchnuť po dlhom dni v práci; JiXii vás kryje!

Vlastnosti:

- Intuitívne rozhranie

- Ľahko použiteľné funkcie

- Široký výber obrázkov dostupných v rôznych kategóriách

- Relaxačný herný zážitok

- Vhodné pre všetky vekové kategórie

Požiadavky na systém:

Ak chcete spustiť JiXi na počítači Mac, uistite sa, že váš systém spĺňa tieto minimálne požiadavky:

- macOS 10.12 alebo novší

- 64-bitový procesor

Záver:

Na záver, ak hľadáte pútavú logickú hru, ktorá vás zabaví a zároveň poskytne relax; potom nehľadajte nič iné ako JiXi! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a ľahko použiteľným funkciám v kombinácii s relaxačným zážitkom z hry; táto hra má všetko potrebné na to, aby vám poskytla hodiny zábavy! Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z našej webovej stránky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Trollin
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2019-02-21
Dátum pridania 2019-02-21
Kategória Hry
Podkategória Sudoku, krížovky a logické hry
Verzia 3.5
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 535

Comments:

Najpopulárnejší