Pitch 'n Time Pro for Mac

Pitch 'n Time Pro for Mac 3.0.2

Mac / Serato Audio Research / 911 / Úplná špecifikácia
Popis

Pitch 'n Time Pro for Mac je výkonný MP3 a audio softvér, ktorý vám umožňuje ľahko manipulovať s tempom a výškou vašich skladieb. Tento softvér je rozširujúcim balíkom pre používateľov Serato DJ, čo znamená, že sa bez problémov integruje do vášho existujúceho nastavenia a poskytuje vám ešte väčšiu kontrolu nad vašou hudbou.

S Pitch 'n Time Pro môžete zrýchliť alebo spomaliť svoju skladbu na extrémne hodnoty tempa pri perfektnom zachovaní jej tóniny. To znamená, že stopu môžete nasnímať rýchlosťou 94 BPM, úplne ju spomaliť na 60 BPM, potom ju vrátiť späť na rýchlosť 94 BPM – to všetko bez straty kvality zvuku.

Jednou z výnimočných vlastností Pitch 'n Time Pro je jeho schopnosť udržiavať najvyššiu kvalitu a definíciu akéhokoľvek dostupného softvéru. To znamená, že aj keď striháte a škrabete svoje stopy, nedochádza k zníženiu kvality zvuku – všetko znie ostro a čisto.

Či už ste profesionálny DJ, ktorý hľadá pokročilé nástroje na posunutie svojich vystúpení na vyššiu úroveň, alebo amatérsky producent, ktorý chce mať väčšiu kontrolu nad svojou hudbou, Pitch 'n Time Pro má niečo pre každého. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám tento softvér uľahčuje vytváranie jedinečných mixov, ktoré vyčnievajú z davu.

Niektoré z kľúčových funkcií Pitch 'n Time Pro zahŕňajú:

- Vysokokvalitné časové rozťahovanie: S pokročilými algoritmami Pitch 'n Time Pro môžete roztiahnuť alebo komprimovať zvuk bez ovplyvnenia výšky tónu alebo straty kvality.

- Posun tóniny: Zmeňte tóninu ktorejkoľvek skladby bez ovplyvnenia jej tempa.

- Synchronizácia rytmu: Automaticky synchronizuje rytmy medzi dvoma skladbami, takže sa dokonale hrajú spolu.

- Signálne body: Nastavujte štartovacie body za behu, aby ste mohli skočiť priamo do rôznych častí skladby počas živých vystúpení.

- Podpora MIDI: Použite ovládače MIDI, ako sú klávesy alebo bicie pady na spustenie vzoriek alebo efektov v rámci Pitch 'n Time Pro.

Celkovo, ak hľadáte výkonný nástroj, ktorý vám poskytne úplnú kontrolu nad vašou hudobnou knižnicou, potom nehľadajte nič iné ako Pitch 'n Time Pro. Či už mixujete živé sety alebo produkujete nové skladby v štúdiu, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste posunuli svoje schopnosti hudobnej produkcie do nových výšin.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Serato Audio Research
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2020-09-29
Dátum pridania 2020-09-29
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Softvér na výrobu a nahrávanie zvuku
Verzia 3.0.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena $799.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 911

Comments:

Najpopulárnejší