sipcli

sipcli 2.9.4

Windows / KaplanSoft / 832 / Úplná špecifikácia
Popis

SipCLI: Konečný príkazový riadok SIP User Agent

Hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob telefonovania cez SIP? Nehľadajte nič iné ako SipCLI, príkazový riadok SIP user agent, ktorý beží pod Windows (Vista, Windows 7/8/10, 2008-2019 Server). So SipCLI môžete jednoducho uskutočňovať hovory pomocou protokolu SIP (Session Initiation Protocol) založeného na RFC 3261.

Ale to nie je všetko. SipCLI vám tiež umožňuje prehrávať vstavané alebo používateľom špecifikované súbory wave na vzdialené koncové body SIP. Pre prehrávanie podporuje kodeky G.711 A-Law a Mu-Law, ktoré zaisťujú vysokokvalitný prenos zvuku. Okrem toho môže sipcli prečítať textovú správu zadanú s voľbou -t a odoslať textovú správu s voľbou -m. A ak potrebujete zvuk z textových správ, sipcli na jeho vytvorenie používa nástroj TTS od spoločnosti Microsoft.

Ale čo pokročilé funkcie? SipCLI vám pomôže aj tam. Podporuje ENUM (RFC 3761), čo umožňuje jednoduché mapovanie telefónnych čísel na IP adresy. A ak potrebujete zbierať číslice z volaných koncových bodov, sipcli to dokáže tiež – stačí zadať, koľko číslic chcete zhromaždiť.

A teraz s najnovšou verziou sipcli prichádza ešte viac funkcií – vlastné scenáre! V rámci sipcli môžete vykonávať svoje vlastné scenáre pre ešte väčšiu flexibilitu vašich komunikačných potrieb.

Či už teda hľadáte základné funkcie hovorov alebo pokročilé funkcie, ako je podpora ENUM a vykonávanie vlastných scenárov, SipCLI je dokonalým riešením pre všetky vaše komunikačné potreby. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ KaplanSoft
Stránka vydavateľa http://www.kaplansoft.com/
Dátum vydania 2020-01-17
Dátum pridania 2020-01-17
Kategória Komunikácia
Podkategória Webové telefóny a softvér VoIP
Verzia 2.9.4
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework 4.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 832

Comments: