Advik Outlook PST Converter

Advik Outlook PST Converter 6.0

Windows / Advik Soft / 27 / Úplná špecifikácia
Popis

Advik Outlook PST Converter: Najlepší e-mailový forenzný softvér

V dnešnej digitálnej dobe sa emailová komunikácia stala neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života. Či už ide o osobné alebo profesionálne použitie, pri komunikácii s našimi priateľmi, rodinou, kolegami a klientmi sa vo veľkej miere spoliehame na e-maily. Správa a organizácia týchto e-mailov však môže byť náročná úloha. Tu sa hodí Advik Outlook PST Converter.

Advik PST file converter je e-mailový forenzný softvér, ktorý konvertuje súbory PST do viacerých formátov súborov, ako sú CSV, PDF, MSG, EML a mnoho ďalších. Tento softvér poskytuje možnosť dávkovej konverzie jediným kliknutím bez toho, aby čelil akejkoľvek chybe. S programom Advik Outlook PST Converter môžete jednoducho extrahovať všetky dôležité e-maily z poštovej schránky programu Outlook a previesť ich do formátu, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

Softvér tiež pomáha prenášať e-maily z Outlooku PST do Gmailu, Gsuite, Office 365 Hotmail Yahoo a mnohých ďalších. Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí chcú zmeniť svojho e-mailového klienta alebo presunúť svoje údaje z jednej platformy na druhú.

Hlavné hlavné body programu Advik Outlook PST Converter:

Udržiavajte hierarchiu priečinkov poštových schránok a metaúdaje:

Jednou z najdôležitejších funkcií tohto softvéru je, že zachováva štruktúru hierarchie priečinkov pri konverzii súborov do rôznych formátov. Zachováva tiež všetky informácie o metadátach, ako sú podrobnosti Komu/Od/Kópia/Skrytá kópia spolu s prílohami.

Zlúčenie viacerých súborov Outlook PST do jedného:

Ak máte viacero súborov PST aplikácie Outlook roztrúsených na rôznych miestach v počítači, táto funkcia sa vám bude hodiť, pretože vám umožňuje zlúčiť viacero súborov PST do jedného súboru, čo vám uľahčuje správu údajov.

Previesť šifrovaný súbor PST/chránený heslom:

Ak máte súbory PST chránené heslom alebo šifrované, nemusíte sa obávať, pretože program Advik Outlook PST Converter dokáže tieto typy súborov ľahko previesť bez akýchkoľvek problémov.

Okamžite importujte PST do Gmail Office 365 atď.

Len niekoľkými kliknutiami môžu používatelia importovať svoj prevedený súbor PST priamo do Gmail Office 365 atď. bez akéhokoľvek manuálneho zásahu, čo šetrí čas a námahu.

Rozdelenie veľkých archívov programu Outlook na menšie súbory:

Ak máte veľké archívy programu Outlook, potom ich rozdelenie na menšie spravovateľné časti je niekedy potrebné, a preto je táto funkcia užitočná, pretože používateľom umožňuje rozdeliť veľké archívy na základe rozsahu dátumov atď.

Dostatočne výkonný na opravu poškodených/poškodených/PST súborov

Niekedy z rôznych dôvodov, ako je zlyhanie hardvéru pri napadnutí vírusom, výpadok napájania atď., PST súbor programu Outlook sa poškodí/poškodí, ale nebojte sa, pretože konvertor Advik Outlook Pst má výkonné algoritmy, ktoré dokážu ľahko opraviť poškodený/poškodený súbor/pst súbor

100% bezpečné bezpečné a dôveryhodné riešenie

Chápeme, aké dôležité sú vaše údaje, a preto zaisťujeme, že náš softvér poskytuje úplnú bezpečnosť počas procesu konverzie, takže neexistuje žiadna šanca na stratu alebo únik údajov

Kompatibilné s najnovšími alebo staršími verziami systému Windows

Náš softvér bezproblémovo funguje so všetkými verziami operačného systému Windows, či už ide o jeho najnovšiu verziu, ako je Windows 10, alebo staršie verzie, ako je Windows xp vista atď.

Záver:

Na záver, ak chcete spoľahlivé efektívne riešenie na konverziu extrahovanie importovanie opravy poškodených/poškodených/pst súborov programu Outlook, potom nehľadajte nič iné ako konvertor pst programu Advik outlook, pretože je nabitý funkciami navrhnutými špeciálne na zohľadnenie požiadaviek používateľov, takže vyskúšajte teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advik Soft
Stránka vydavateľa http://www.adviksoft.com/
Dátum vydania 2020-01-17
Dátum pridania 2020-01-17
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 6.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 27

Comments: