Advik Google Takeout to Gmail Import

Advik Google Takeout to Gmail Import 2.0

Windows / Advik Soft / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

Import služby Advik Google Takeout do Gmailu: Najlepšie riešenie pre migráciu vašich údajov

Hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob migrácie údajov služby Google Takeout do účtu Gmail? Nehľadajte nič iné ako import služby Advik Google Takeout do Gmailu. Tento výkonný nástroj je navrhnutý špeciálne pre používateľov, ktorí potrebujú presunúť svoje údaje Google Takeout z jedného účtu do druhého alebo jednoducho chcú jednoduchý spôsob, ako obnoviť svoje údaje späť do svojho účtu Gmail.

Pomocou služby Advik Google Takeout to Gmail Import môžete jednoducho importovať všetky svoje súbory Google Takeout do nového alebo existujúceho účtu Gmail. Softvér zachováva hierarchiu priečinkov poštovej schránky a kľúčové prvky, čím zaisťuje, že všetky vaše dôležité údaje sa prenesú presne a efektívne.

Jednou z najlepších vecí na tejto službe je, že neexistujú žiadne hranice veľkosti súboru – môžete nahrať toľko súborov, koľko chcete, bez obáv z obmedzení alebo obmedzení. A vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu môžu dokonca aj netechnickí používatelia jednoducho prechádzať softvérom a dokončiť proces migrácie v niekoľkých jednoduchých krokoch.

Kľúčové vlastnosti:

Import služby Google Takeout do nového účtu Gmail: S importom služby Advik Google Takeout do Gmailu môžete jednoducho preniesť všetky dôležité údaje z jedného účtu do druhého. Či už meníte poskytovateľa e-mailu alebo jednoducho konsolidujete viacero účtov do jedného, ​​tento nástroj vám to zjednoduší.

Užívateľsky prívetivé rozhranie pre netechnických používateľov: Aj keď nie ste technicky zdatní, zistíte, že Advik Google Takeout to Gmail Import je neuveriteľne ľahko použiteľný. Jeho intuitívne rozhranie prevedie používateľov každým krokom procesu migrácie s jasnými pokynmi a užitočnými výzvami.

Oficiálne obnovenie služby Google Takeout do Gmailu: Tento nástroj umožňuje používateľom nielen importovať, ale aj obnoviť archivované e-maily späť do ich oficiálnych účtov Gmail bez akýchkoľvek problémov.

Importovať súbory Google MBOX v dávke: S funkciou dávkového spracovania dostupnou vo verzii PRO; Môžete importovať viacero súborov mbox naraz, čo šetrí čas aj námahu!

K dispozícii je bezplatná plne funkčná skúšobná verzia: Pred kúpou vyskúšajte! Stiahnite si bezplatnú skúšobnú verziu, ktorá umožňuje používateľovi prístup až k 10 e-mailom na priečinok, aby si mohol otestovať jej funkčnosť pred zakúpením plnej verzie

BEZPLATNÉ doživotné aktualizácie pre používateľov PRO: Po zakúpení verzie PRO; Používateľ získa doživotné aktualizácie bez akýchkoľvek dodatočných nákladov!

Záver:

Ak hľadáte efektívny a spoľahlivý spôsob migrácie vašich dôležitých údajov od jedného poskytovateľa e-mailu (Google) k druhému (Gmail), nehľadajte nič iné ako pomôcku „Google take out To GMail“ od Advik Software. Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je dávkové spracovanie a užívateľsky prívetivé rozhranie; Vďaka tomu je migrácia veľkého množstva e-mailov jednoduchšia ako kedykoľvek predtým! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite importovať ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advik Soft
Stránka vydavateľa http://www.adviksoft.com/
Dátum vydania 2020-01-17
Dátum pridania 2020-01-17
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments: