Advik OST to Gmail Import

Advik OST to Gmail Import 2.1

Windows / Advik Soft / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Import Advik OST do Gmailu: Najlepšie riešenie pre import súborov OST do Gmailu

Advik OST to Gmail Import je výkonný softvérový nástroj navrhnutý tak, aby pomohol používateľom importovať súbory Outlook OST do ich účtov Gmail bez straty údajov. Tento softvér je ideálny pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý a efektívny spôsob migrácie e-mailov, kontaktov, kalendárov a ďalších dôležitých údajov z Outlooku do Gmailu.

S importom Advik OST do Gmailu môžete jednoducho preniesť celú poštovú schránku z Outlooku do Gmailu len niekoľkými kliknutiami. Tento softvér je tiež ideálny pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako importovať svoje súbory OST do Gsuite.

Kľúčové vlastnosti nástroja na import z Advik OST do Gmailu:

Zachováva meta vlastnosti a štruktúru priečinkov: Jednou z najdôležitejších funkcií tohto softvéru je, že zachováva meta vlastnosti a štruktúru priečinkov vašich e-mailov počas procesu migrácie. To znamená, že všetky vaše e-maily budú usporiadané rovnakým spôsobom, ako boli v programe Outlook.

Importujte OST do Gmailu bez inštalácie Outlooku: Ďalšou skvelou funkciou tohto nástroja je, že na jeho používanie nepotrebujete na svojom počítači nainštalovaný Microsoft Outlook. Môžete si jednoducho stiahnuť softvér a ihneď začať importovať svoje súbory.

Podpora všetkých verzií Windows: Advik OST to Gmail Import podporuje všetky verzie operačného systému Windows vrátane Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista a XP (32-bit a 64-bit).

Neobmedzená migrácia: Pomocou tohto nástroja môžete migrovať neobmedzený počet e-mailov z účtu Outlook do účtu Google alebo účtu Gsuite.

Hromadné importovanie súboru OST programu Outlook do Gmailu: Ak ich máte viacero. ost súbory, ktoré je potrebné importovať do gmailu, potom sa nemusíte báť! Môžete vybrať viacero. ost naraz a jednoducho ich importujte priamo do účtu gmail.

Podpora viacerých jazykov: Používateľské rozhranie podporuje viacero jazykov, ako je angličtina, francúzština, holandčina atď., takže používatelia v rôznych krajinách ho môžu ľahko používať

Stiahnite si sprievodcu Advik Ost To GMail teraz!

Ak hľadáte ľahko použiteľné riešenie na import súborov OST (Offline Storage Table) na serveri Microsoft Exchange priamo do Google Mail alebo G Suite, potom nehľadajte nič iné ako sprievodcu Ost To GMail od Advik!

Táto výkonná a zároveň jednoducho použiteľná aplikácia umožňuje migráciu e-mailových správ medzi týmito dvoma platformami rýchlo a bezbolestne tým, že zachováva metadáta, ako sú informácie o odosielateľovi, spolu s prílohami, pričom zachováva neporušenú hierarchiu priečinkov počas procesu migrácie.

Ako to funguje?

Používanie sprievodcu Ost To GMail od Advik nemôže byť jednoduchšie! Jednoducho postupujte podľa týchto krokov:

Krok #1 - Stiahnite si a nainštalujte softvér

Najprv si stiahnite sprievodcu adviks ost2gmail z oficiálnej stránky https://www.adviksoft.com/dl/adviks-ost-to-gmail.exe Po stiahnutí ho nainštalujte na počítač so systémom Windows, kde bol predtým nainštalovaný Outlook

Krok č. 2 – Vyberte si zdrojový a cieľový účet

Ďalej vyberte zdrojový súbor ost, ktorý je potrebné importovať, a potom vyberte cieľový účet gmail/gsuite, kam je potrebné migrovať údaje

Krok č. 3 – Spustite proces migrácie

Po výbere kliknite na tlačidlo "Konvertovať" v pravom dolnom rohu, čím sa okamžite spustí proces prevodu

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľné riešenie na import súborov OST (Offline Storage Table) Microsoft Exchange Server priamo do Google Mail alebo G Suite, potom nehľadajte nič iné ako sprievodcu Ost To GMail od Advik! Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je udržiavanie metadát, neporušená hierarchia priečinkov počas procesu migrácie spolu s podporou v rôznych jazykoch z neho robí jednorazové riešenie pri migrácii údajov programu Outlook na platformu Google.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advik Soft
Stránka vydavateľa http://www.adviksoft.com/
Dátum vydania 2020-01-17
Dátum pridania 2020-01-16
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: