Email Backup Wizard

Email Backup Wizard 3.0

Windows / Advik Soft / 10 / Úplná špecifikácia
Popis

Advik Email Backup Tool je výkonný a všestranný softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať a exportovať zálohy vašich e-mailov od rôznych poskytovateľov e-mailových služieb. Či už používate desktopové, webové alebo cloudové e-mailové služby, tento jediný sprievodca zálohovaním e-mailu ich zvládne všetky.

Pomocou nástroja Advik Email Backup Tool môžete jednoducho zálohovať svoje e-maily od obľúbených poskytovateľov e-mailových služieb, ako sú Gmail, G Suite, Office 365, Windows Live Mail, Yahoo Mail, Rediffmail Pro, AOL, Webmail, Rackspace Business Email Service GoDaddy Yandex Earthlink Amazon Workmail a mnoho ďalších. Tento softvér podporuje viacero formátov na export záložných súborov vrátane PST (Outlook), EML (Windows Live Mail), MSG (Outlook), MBOX (Thunderbird) a PDF.

Jednou z kľúčových funkcií nástroja Advik Email Backup Tool je jeho schopnosť sťahovať cloudové zálohy emailov na USB/flash disk/lokálny pevný disk. To znamená, že aj keď vám vypadne internetové pripojenie alebo sa vyskytne problém so servermi vášho poskytovateľa cloudového úložiska; budete mať stále prístup ku všetkým svojim dôležitým e-mailom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho samostatné riešenie archivácie e-mailov pre všetkých poskytovateľov e-mailových služieb. To znamená, že bez ohľadu na to, akého poskytovateľa pre svoje e-maily používate; Nástroj Advik Email Backup Tool vám pomôže.

Softvér je tiež dodávaný s užitočnou dokumentáciou spolu s podrobnými návodmi, ktoré uľahčia každému, aby ho mohol používať bez akýchkoľvek problémov. Používateľské rozhranie je jednoduché, ale efektívne, čo používateľom uľahčuje navigáciu medzi rôznymi možnosťami dostupnými v softvéri.

Advik Email Backup Tool poskytuje autentické riešenie na archiváciu osobných e-mailov, ktoré zaisťuje, že všetky dáta zostanú počas celého procesu v bezpečí. Nemusíte sa obávať straty dôležitých informácií, pretože všetko bude bezpečne zálohované na lokálnom systéme alebo externom disku.

Jednou z jedinečných funkcií, ktoré ponúka nástroj Advik Email Backup Tool, je jeho schopnosť poskytovať zálohovanie e-mailov cPanel bez prístupu k povereniam hostiteľského účtu. To uľahčuje používateľom, ktorí nemusia mať prístup k svojim hostingovým účtom, ale stále potrebujú spoľahlivý spôsob zálohovania svojich e-mailov.

Softvér tiež umožňuje zálohovanie na ľubovoľnom mieste alebo na externom disku, čo je výhodné pre používateľov, ktorí uprednostňujú ukladanie svojich údajov na iné miesta, ako sú lokálne systémové disky.

Na záver; ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob zálohovania e-mailov od rôznych poskytovateľov služieb, potom nehľadajte nič iné ako nástroj Advik Email Backup Tool. Vďaka svojej multifunkčnosti a jednoduchosti použitia; tento sprievodca zálohovaním jedného e-mailu má všetko pokryté!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advik Soft
Stránka vydavateľa http://www.adviksoft.com/
Dátum vydania 2020-01-16
Dátum pridania 2020-01-16
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 3.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 10

Comments: