PresenTense Time Client

PresenTense Time Client 5.4

Windows / Bytefusion / 114 / Úplná špecifikácia
Popis

PresenTense Time Client je výkonný sieťový časový klient, ktorý zaisťuje, že systémové hodiny vášho počítača sú vždy presné. Synchronizuje hodiny vášho počítača so sieťovým časovým serverom alebo miestnym GPS, pričom ich udržiava presné v priebehu mikrosekúnd. Tento softvér je navrhnutý pre všetky verzie Windows a podporuje NTP4 a Free Run podľa požiadaviek NENA.

S PresenTense Time Client si môžete byť istí, že hodiny vášho počítača budú vždy synchronizované so zvyškom siete. Tento softvér podporuje e-mailové a SysLog alarmy, redundanciu a môže byť centrálne spravovaný pomocou LanTime Analyzer. Voliteľnú ikonu na paneli je možné aktivovať na zobrazenie stavu služby a pohybom myši na ňu sa zobrazí posledný záznam v denníku.

Inštalácia a automatická konfigurácia trvá približne 30 sekúnd, vďaka čomu je nastavenie klienta PresenTense Time jednoduché aj pre netechnických používateľov. Softvér má pôsobivú škálu možností, ktoré si môžete nakonfigurovať podľa svojich potrieb.

Jednou z najvýznamnejších funkcií PresenTense Time Client je jeho schopnosť centrálne konfigurovať všetkých klientov vo vašej sieti prostredníctvom DHCP. Vo svojom serveri DHCP môžete nastaviť alebo zmeniť možnosti konfigurácie a všetci klienti sa automaticky upravia.

PresenTense Time Client ponúka aj automatické vypnutie časového klienta win32 pre mobilné zariadenia, kde je možné na presné nastavenie času použiť lokálne pripojené GPS. Akcia e-mailového alarmu teraz podporuje všetky SMTP AUTH.

Tento softvér je celosvetovo dôveryhodný a nainštalovaný na státisíce vládnych, vojenských, telefónnych centier 911 a firemných počítačov vďaka svojej presnosti, spoľahlivosti, hodnote za peniaze, ako aj nízkym nákladom (podpora a upgrady v rámci hlavného čísla verzie sú zahrnuté bezplatne ).

V súhrne:

- PresenTense Time Client synchronizuje systémové hodiny vášho počítača so sieťovým časovým serverom alebo lokálnym GPS.

- Podporuje e-mailové a SysLog alarmy; nadbytok; centrálne riadenie pomocou LanTime Analyzer.

- Podporuje NTP4 a Free Run podľa požiadaviek NENA.

- Udržuje počítačové hodiny presné v priebehu mikrosekúnd.

- Jednoduchá inštalácia a automatické konfigurácie trvajú približne 30 sekúnd.

- Voliteľná ikona na paneli zobrazuje stav služby; pohybom myši nad ním zobrazíte posledný záznam denníka.

- Klienti všetkých čias v sieťach sú centrálne konfigurovaní cez DHCP

- Automatické vypnutie win32-time klienta

-Mobilné zariadenia používajú lokálne pripojené GPS

-Podporuje akciu e-mailového alarmu, ktorá teraz podporuje všetky SMTP AUTH

Ak hľadáte cenovo dostupné, ale spoľahlivé riešenie, ktoré zaisťuje presné načasovanie na viacerých zariadeniach v sieti – nehľadajte nič iné ako PresenTense Time Client!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Bytefusion
Stránka vydavateľa http://www.bytefusion.com
Dátum vydania 2020-01-15
Dátum pridania 2020-01-15
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér Budíky a hodiny
Verzia 5.4
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 114

Comments: