PACE Suite

PACE Suite 5.3.3

Windows / Infopulse / 493 / Úplná špecifikácia
Popis

PACE Suite 5.3 je najnovšia verzia obľúbeného baliaceho nástroja pre vývojárov. Táto nová verzia je vybavená radom funkcií, ktoré vám pomôžu zautomatizovať mnohé úlohy balenia a zaistiť, aby boli vaše balíčky bezpečnejšie, čistejšie a pripravené na nasadenie ako kedykoľvek predtým.

Jednou z najzaujímavejších nových funkcií v PACE Suite 5.3 je Quality Approver, úplne nový nástroj, ktorý automatizuje kontrolu kvality balíkov. S Quality Approver si môžete byť istí, že vaše balíčky spĺňajú všetky potrebné štandardy a požiadavky ešte pred ich nasadením. Tento nástroj dokonca pripraví správu o teste pre vaše balíky, vďaka čomu bude ľahké sledovať všetko.

Ďalšou veľmi žiadanou funkciou v PACE Suite 5.3 je podpora používania príkazového riadku. To znamená, že teraz môžete použiť svoje obľúbené skripty na automatizáciu úloh prebaľovania, čím ušetríte čas a námahu v tomto procese.

PACE Suite 5.3 tiež obsahuje vylepšenia procesov vylúčenia a importovania zdrojov, vďaka čomu je vytváranie spoľahlivých balíkov s čistým zachytením od začiatku jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Medzi ďalšie pozoruhodné doplnky patrí integrácia modulov Merge Modules a nové filtre navrhnuté tak, aby bola práca s balíkom PACE Suite ešte efektívnejšia a efektívnejšia.

S podporou špeciálnych znakov pridanou vo verzii 5.3.3 sa PACE Suite naďalej vyvíja ako jeden z najvýkonnejších baliacich nástrojov, ktoré sú dnes k dispozícii.

Vo svojom jadre je PACE Suite navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom zefektívniť ich pracovný tok automatizáciou mnohých bežných baliacich úloh a zároveň vždy zaistil vysokokvalitné výsledky.

Či už pracujete na rozsiahlom projekte alebo jednoducho potrebujete efektívny spôsob, ako zbaliť softvérové ​​aplikácie na nasadenie na viacerých platformách alebo prostrediach, PACE Suite má všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoju prácu vykonali rýchlo a jednoducho.

Tak načo čakať? Stiahnite si PACE Suite ešte dnes a zažite všetky tieto skvelé funkcie na vlastnej koži!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Infopulse
Stránka vydavateľa https://www.pacesuite.com/
Dátum vydania 2019-12-26
Dátum pridania 2019-12-26
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 5.3.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4.7.2 or higher
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 493

Comments: