Lil Cease Stickers for iPhone

Lil Cease Stickers for iPhone 1.1.1

iOS / iDOIT4TV / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Lil Cease Stickers pre iPhone je jedinečná a vzrušujúca aplikácia, ktorá umožňuje fanúšikom legendárneho frontmana Junior Mafia vyjadriť sa zábavným a kreatívnym spôsobom. Táto autorizovaná aplikácia s nálepkami emoji obsahuje Lil Cease, najlepšieho priateľa zosnulej Notorious B.I.G., ktorý svojím charakteristickým štýlom a vynaliezavosťou napodobňuje Brooklyna.

S nálepkami Lil Cease pre iPhone môžete do svojich správ a príspevkov na sociálnych sieťach pridať trochu brooklynskej príchute. Či už četujete s priateľmi alebo zdieľate svoju lásku k Biggie na Instagrame, tieto nálepky určite zapôsobia.

Aplikácia obsahuje široký výber nálepiek s Lil Cease v rôznych pózach a výrazoch. Od jeho ikonického gesta rukou „Brooklyn“ až po jeho typický úsmev, tieto nálepky zachytávajú podstatu tejto hip-hopovej legendy.

Nálepky Lil Cease pre iPhone však nie sú len o zábave a hrách – je to aj výkonný nástroj na komunikáciu. S týmito nálepkami na dosah ruky môžete sprostredkovať zložité emócie a nápady len niekoľkými ťuknutiami na obrazovku telefónu.

Či už sa cítite šťastní, smutní, nahnevaní alebo nadšení, existuje nálepka Lil Cease, ktorá dokonale vystihne vašu náladu. A keďže sa veľmi ľahko používajú, môžete ich rýchlo pridať do akejkoľvek správy alebo príspevku bez toho, aby ste to prerušili.

Ak teda hľadáte inovatívny spôsob, ako ukázať svoju lásku k brooklynskej hip-hopovej kultúre alebo vzdať hold jednej z jeho najikonickejších postáv, nehľadajte nič iné ako nálepky Lil Cease pre iPhone. Stiahnite si ju ešte dnes z App Store a začnite šíriť lásku – je to Brooklynský spôsob!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iDOIT4TV
Stránka vydavateľa https://apps.apple.com/us/developer/idoit4tv-llc/id1194510628
Dátum vydania 2020-07-21
Dátum pridania 2020-07-21
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 1.1.1
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší