Altova DatabaseSpy Professional Edition

Altova DatabaseSpy Professional Edition 2020sp1

Windows / Altova / 342 / Úplná špecifikácia
Popis

Altova DatabaseSpy Professional Edition je výkonný multi-databázový nástroj na správu, dotazovanie, navrhovanie, porovnávanie a konverziu, ktorý vytvoril rovnaký tím za XMLSpy. Tento softvér je navrhnutý tak, aby sa pripájal ku všetkým hlavným databázam a uľahčil používateľom úpravy SQL a ďalšie databázové úlohy. Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu a komplexným funkciám poskytuje DatabaseSpy efektívne riešenie pre správu viacerých databáz naraz.

Jednou z výnimočných funkcií Altova DatabaseSpy Professional Edition je jej jednoduchý sprievodca databázovým pripojením. Tento sprievodca uľahčuje organizáciu pripojení a súvisiacich projektových súborov tak, aby bol prístup k vašim databázam jednoduchý. Môžete otvoriť pripojenia k viacerým databázam naraz, aj keď ide o rôzne typy databáz.

Po pripojení k databáze (databázam) sa vám zobrazia tabuľky, pohľady, uložené procedúry a údaje v pohodlných oknách. V rámci týchto okien môžete priamo upravovať obsah databázy, ako aj získavať údaje z viacerých tabuliek a zobrazovať výsledky v jednotlivých pomenovaných oknách pre maximálnu prehľadnosť.

SQL Editor v DatabaseSpy uľahčuje písanie dotazov s dokončovaním kódu, farbením syntaxe, drag & drop editačnými možnosťami. Umožňuje vám tiež písať dotazy vo viacerých tabuľkách súčasne, čo šetrí čas pri práci na zložitých projektoch.

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou Altova DatabaseSpy Professional Edition je jej výkonný editor dizajnu, ktorý umožňuje grafický návrh a vizualizáciu databázových štruktúr alebo schém. Tento editor umožňuje používateľom porovnávať existujúce štruktúry v rovnakých alebo odlišných typoch databáz a v prípade potreby ich aj konvertovať.

DatabaseSpy vám tiež umožňuje porovnávať a spájať údaje v databázových tabuľkách, či už ide o rovnaké alebo ekvivalentné tabuľky v rôznych databázach. Softvér podporuje funkcie XML vrátane pokročilej kontroly údajov XML v tabuľke, ako aj správy schém XML používaných na účely validácie.

Export údajov z Altova DatabaseSpy Professional Edition je jednoduchý s piatimi dostupnými formátmi vrátane štruktúry XML CSV HTML Excel, zatiaľ čo import údajov zo súborov CSV alebo XML je rovnako jednoduchý! Softvér sa bezproblémovo pripája k Microsoft SQL Server PostgreSQL Oracle MySQL IBM DB2 Informix Sybase Firebird PostgreSQL Microsoft Access cez ovládače ADO JDBC alebo ODBC, čo z neho robí ideálnu voľbu pre vývojárov, ktorí pracujú na rôznych platformách.

Na záver Altova DatabaseSpy 2020 Professional Edition ponúka komplexné riešenie pre efektívnu správu multidatabázových prostredí a zároveň šetrí čas, zjednodušuje pracovné procesy a zabezpečuje presnosť vo všetkých vašich projektoch!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Altova
Stránka vydavateľa http://www.altova.com
Dátum vydania 2019-12-17
Dátum pridania 2019-12-17
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 2020sp1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 342

Comments: