SellEbit

SellEbit 2019.07.26

Windows / The Clever Company / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

SellEbit: Najlepší obchodný softvér pre webové stránky elektronického obchodu

Prevádzkujete webovú stránku elektronického obchodu a máte problém sledovať svoje predaje, dary a nákupy? Zdá sa vám náročné spravovať údaje o zákazníkoch a odosielať hromadné e-maily? Ak áno, potom je SellEbit pre vás ideálnym riešením.

SellEbit je výkonný obchodný softvér, ktorý pomáha webovým stránkam elektronického obchodu efektívne spracovávať transakcie. Extrahuje obsah e-mailov odoslaných platobnými bránami, ako je PayPal, a ukladá ich do databázy vo vašom počítači. Týmto spôsobom môžete jednoducho sledovať svoje objednávky, ako sú vyplnené.

Ale to nie je všetko! SellEbit ponúka širokú škálu funkcií, ktoré z neho robia nepostrádateľný nástroj pre každého online obchodníka alebo charitatívnu organizáciu. Pozrime sa bližšie na to, čo tento softvér ponúka:

Efektívne spracovanie transakcií

So SellEbit je spracovanie transakcií jednoduché. Vždy, keď sa uskutoční predaj na vašej webovej stránke, SellEbit automaticky extrahuje podrobnosti z e-mailu odoslaného platobnou bránou a uloží ich do svojej databázy. Týmto spôsobom môžete jednoducho sledovať všetky svoje objednávky bez toho, aby ste museli manuálne zadávať každú transakciu.

Potvrdenia a potvrdenky

Keď SellEbit spracuje transakčný súbor, zákazníkovi aj obchodníkovi sa odošle potvrdenie a potvrdenie. To zaisťuje, že obe strany budú mať doklad o kúpe pre prípad, že by neskôr došlo k nejakým sporom.

Podrobné správy

SellEbit umožňuje obchodníkom vytvárať podrobné správy o ich príjmoch a transakciách. Môžete si prezerať histogramy transakcií, produktov, stavov zásob, ako aj orientované grafy zobrazujúce vzťahy medzi transakciami, položkami, produktmi a zákazníkmi.

Hromadné posielanie e-mailov

Pomocou funkcie hromadného odosielania e-mailov SellEbit môžete jednoducho posielať bulletiny alebo propagačné e-maily všetkým svojim zákazníkom naraz. To šetrí čas v porovnaní s manuálnym odosielaním jednotlivých e-mailov.

Digitálna distribúcia dát

SellEbit tiež umožňuje obchodníkom distribuovať digitálne údaje, ako sú softvérové ​​licencie, prostredníctvom e-mailu automaticky po dokončení nákupu.

Ľahko použiteľné rozhranie

SellEbit má intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje každému so základnými počítačovými zručnosťami jeho efektívne používanie bez potreby rozsiahleho školenia alebo technických znalostí.

Kompatibilita s viacerými platobnými bránami

SellEbit bol navrhnutý s ohľadom na kompatibilitu s viacerými platobnými bránami, ako je PayPal, takže obchodníci nemajú pri integrácii svojich existujúcich systémov s týmto softvérom žiadne problémy.

Kto môže mať úžitok z používania SellEbith?

Obchodníci: Či už predávate fyzický tovar alebo digitálne produkty online prostredníctvom platforiem ako Shopify alebo WooCommerce – sellEbithelps zefektívňuje procesy správy objednávok, aby sa podniky mohli viac sústrediť na rast svojho podnikania, než na manuálne riadenie každodenných operácií.

Charitatívne organizácie: Charitatívne organizácie sa často vo veľkej miere spoliehajú na dary od podporovateľov z celého sveta – charitatívne organizácie sellEbithelps zaznamenávajú tieto dary efektívne, takže sa môžu viac sústrediť na pozitívne zmeny, než sa starať o administratívne úlohy.

Zákazníci: Zákazníci, ktorí chcú podrobné záznamy o svojich nákupoch, ocenia, aké jednoduché je používanie nákupov sellEbittorecord.

Záver:

Na záver, SellEbit sa osvedčil ako jeden z najefektívnejších obchodných softvérov, ktoré sú dnes k dispozícii. Jeho schopnosť extrahovať podrobnosti z e-mailov platobnej brány a ukladať ich do databáz uľahčuje sledovanie objednávok ako kedykoľvek predtým. Ďalšie funkcie, ako sú potvrdenia, potvrdenia, podrobné správy, hromadné odosielanie e-mailov a distribúcia digitálnych údajov robia tento softvér nenahraditeľným pre podniky, charitatívne organizácie a zákazníkov.SellEbit sa môže pochváliť aj intuitívnym rozhraním, ktoré ho robí užívateľsky prívetivým a kompatibilným s viacerými platobnými bránami, ako je PayPal. Ak teda hľadáte efektívny a ľahko použiteľný podnikový softvér, ktorý vám pomôže zefektívniť procesy správy objednávok, SellEbitemerges ako jednu z najlepších zastávok dostupných na dnešnom trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ The Clever Company
Stránka vydavateľa http://www.cleverclients.biz
Dátum vydania 2019-12-02
Dátum pridania 2019-12-02
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Obchodné aplikácie
Verzia 2019.07.26
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: