Robot4

Robot4 6.210

Windows / Optimal Designs Enterprise / 49 / Úplná špecifikácia
Popis

Robot4: Najlepší vzdelávací softvér pre pohyb robotických rúk

Robotika je rýchlo rastúca oblasť, ktorá zmenila spôsob, akým žijeme a pracujeme. Od výroby až po zdravotníctvo, robotika významne prispela k rôznym odvetviam priemyslu. Učenie sa o robotike však môže byť náročné, najmä pre začiatočníkov. To je miesto, kde prichádza Robot4 – vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby pomohol používateľom dozvedieť sa o pohybe robotických ramien.

Čo je Robot4?

Robot4 je program, ktorý umožňuje používateľom presúvať robotické rameno z jednej polohy do druhej nájdením uhlov potrebných pre požadovanú polohu. Je to inverzný príklad problému, ktorého cieľom je vyriešiť, ako sa presunúť z počiatočného bodu „A“ do cieľového bodu „B“. Softvér používa programovací jazyk Calculus, vďaka čomu je ľahké a efektívne riešiť inverzné problémy.

Problém, ktorý inšpiroval robota4

Problém premiestňovania robotického ramena z jednej pozície do druhej prišiel od NASA. NASA potrebovala riešenie, ktoré by im umožnilo pohybovať svojimi robotickými ramenami presne a presne. To ich viedlo k vyvinutiu inverzného príkladu problému, ktorý sa neskôr stal základom Robot4.

Riešenie inverzných problémov s programovacím jazykom kalkulu

Inverzné problémy sú náročné, pretože vyžadujú hľadanie riešení na základe neúplných alebo nepriamych informácií. S programovacím jazykom Calculus sa však riešenie týchto problémov stáva zvládnuteľnejším a efektívnejším.

Robot4 používa kompilátor FortranCalculus vyvinutý Joeom Thamesom - softvérovým architektom za Calculus Compilers - ktorý zvyšuje produktivitu až dvadsaťkrát v porovnaní s inými kompilátormi.

Priemyselné problémy vyriešené pomocou riešenia problémov na úrovni kalkulu

Za posledných dvadsať rokov sa priemyselné problémy riešili pomocou techník riešenia problémov na úrovni kalkulu. Tieto riešenia boli zostavené do učebníc dostupných na našej webovej stránke na goal-driven.net/textbooks/. Používaním týchto učebníc spolu s Robot4 môžu budúci vedci a inžinieri zvýšiť svoje šance na získanie zamestnania po ukončení štúdia.

Príklad zlepšenej produktivity vďaka použitiu programovania na úrovni kalkulu

Používanie programovania na úrovni kalkulu výrazne zvyšuje produktivitu v porovnaní s inými kompilátormi alebo jazykmi používanými pri riešení inverzných problémov, ako je MATLAB alebo Python. Vďaka použitiu kompilátora FortranCalculus vyvinutého Joeom Thamesom Robot 4 to umožňuje používateľom, ktorí chcú lepšie príklady produktivity len pomocou programovania na úrovni výpočtu.

Vlastnosti robota 4:

1) Ľahko použiteľné rozhranie

2) Presné ovládanie pohybu

3) Efektívne generovanie riešení

5) Kompatibilita s kompilátorom FortranCalculus

6) Dostupné učebnicové zdroje

Záver:

Na záver, ak hľadáte vzdelávací softvér, ktorý vám pomôže dozvedieť sa o pohybe robotických ramien a zároveň zlepšiť vašu produktivitu pomocou techník programovania na úrovni počtu, potom nehľadajte nič iné ako Robot 4! Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu a presným funkciám ovládania pohybu v spojení s kompatibilitou s kompilátorom FortranCalculus vyniká medzi ostatnými podobnými programami, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Optimal Designs Enterprise
Stránka vydavateľa http://goal-driven.net/
Dátum vydania 2019-12-02
Dátum pridania 2019-12-02
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Vedecký softvér
Verzia 6.210
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky VB6 Runtime
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 49

Comments: