Aglowsoft Contact Database

Aglowsoft Contact Database 1.0

Windows / Aglowsoft / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Aglowsoft Contact Database je výkonný a elegantný softvér na správu kontaktov, ktorý vám pomôže sledovať vaše kontakty jednoduchým a efektívnym spôsobom. Či už ste majiteľ firmy, obchodník alebo len niekto, kto potrebuje spravovať svoje kontakty, Aglowsoft Contact Database je pre vás dokonalým riešením.

Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu a užívateľsky prívetivým funkciám vám Aglowsoft Contact Database uľahčuje organizáciu vašich kontaktov podľa mena, spoločnosti, pracovnej pozície, e-mailovej adresy, telefónneho čísla a ďalších. Ku každému kontaktu môžete pridať aj poznámky, ktoré vám pomôžu zapamätať si o nich dôležité podrobnosti.

Jednou z kľúčových vlastností Aglowsoft Contact Database je jej schopnosť importovať a exportovať dáta z iných aplikácií, ako je Microsoft Excel alebo Outlook. To znamená, že svoje existujúce kontaktné informácie môžete jednoducho preniesť do databázy kontaktov Aglowsoft bez toho, aby ste museli ručne zadávať každý kontakt jeden po druhom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou databázy kontaktov Aglowsoft je jej funkcia vyhľadávania. Pomocou tejto funkcie môžete rýchlo nájsť akýkoľvek kontakt vo svojej databáze jednoduchým zadaním jeho mena alebo akýchkoľvek iných relevantných informácií. To šetrí čas a uľahčuje vám to mať poriadok.

Okrem týchto funkcií vám Aglowsoft Contact Database umožňuje vytvárať vlastné polia pre každý kontakt, aby ste si mohli ukladať ďalšie informácie, ktoré môžu byť dôležité pre vaše obchodné alebo osobné potreby. V rámci softvéru môžete tiež vytvárať skupiny, aby ste mohli svoje kontakty jednoducho kategorizovať na základe konkrétnych kritérií.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonné a zároveň ľahko použiteľné softvérové ​​riešenie na správu kontaktov, potom nehľadajte nič iné ako Aglowsoft Contact Database. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a robustnej sade funkcií vám tento softvér pomôže zefektívniť váš pracovný postup a spravovať vaše kontakty hračkou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aglowsoft
Stránka vydavateľa http://www.aglowsoft.com
Dátum vydania 2020-07-20
Dátum pridania 2020-07-20
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: