Navicat (SQLite GUI) for Mac

Navicat (SQLite GUI) for Mac 15.0.3

Mac / PremiumSoft CyberTech / 2131 / Úplná špecifikácia
Popis

Navicat (SQLite GUI) pre Mac je výkonný nástroj na správu a vývoj databáz navrhnutý špeciálne pre SQLite. Je to nevyhnutný nástroj pre vývojárov, ktorí pracujú s SQLite verzie 2 a 3, pretože podporuje väčšinu funkcií SQLite vrátane Trigger, Index, View a tak ďalej. Sofistikované funkcie Navicat sú navrhnuté tak, aby poskytli profesionálnym vývojárom všetky ich špecifické potreby a zároveň boli dostatočne jednoduché na to, aby sa ich naučili používatelia, ktorí sú s SQLite noví.

Vďaka dobre navrhnutému grafickému používateľskému rozhraniu (GUI) Navicat vám Navicat pre SQLite umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať, organizovať, pristupovať a zdieľať informácie bezpečným a jednoduchým spôsobom. To posúva správu SQLite na ďalšiu úroveň tým, že používateľom poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré zjednodušuje správu databáz.

Jednou z kľúčových vlastností Navicatu je jeho schopnosť spravovať viacero databáz z jedného rozhrania. To znamená, že môžete jednoducho prepínať medzi rôznymi databázami bez toho, aby ste museli otvárať viacero inštancií softvéru. Okrem toho vám Navicat umožňuje rýchlo a jednoducho importovať údaje z rôznych formátov, ako sú súbory CSV alebo tabuľky Excel, do vašej databázy.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Navicatu je jeho schopnosť automaticky generovať SQL skripty na základe vašej databázovej schémy. To šetrí čas tým, že eliminuje potrebu manuálneho kódovania pri vytváraní tabuliek alebo úpravách existujúcich tabuliek.

Navicat tiež poskytuje pokročilé nástroje na vizualizáciu údajov, ktoré vám umožňujú vytvárať tabuľky a grafy na základe vašich údajov v reálnom čase. Vďaka tomu je rýchlejšia analýza veľkých súborov údajov jednoduchšia ako kedykoľvek predtým.

Okrem toho Navicat ponúka výkonné možnosti zálohovania a obnovy, ktoré zaisťujú, že vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Zálohovanie môžete naplánovať v pravidelných intervaloch alebo ich vykonávať manuálne, kedykoľvek je to potrebné.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý nástroj na správu databáz, ktorý ponúka pokročilé funkcie a zároveň je dostatočne jednoduchý na používanie pre začiatočníkov, potom nehľadajte nič iné ako Navicat (SQLite GUI) pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PremiumSoft CyberTech
Stránka vydavateľa http://www.navicat.com
Dátum vydania 2019-11-28
Dátum pridania 2019-11-27
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 15.0.3
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2131

Comments:

Najpopulárnejší