Navicat Premium 15 (32-bit) (Multiple Databases GUI)

Navicat Premium 15 (32-bit) (Multiple Databases GUI) 15.0.3

Windows / PremiumSoft CyberTech / 2976 / Úplná špecifikácia
Popis

Navicat Premium 15 (32-bit) je výkonný a všestranný nástroj na správu databáz, ktorý vám umožňuje pripojiť sa k viacerým databázam súčasne v rámci jednej aplikácie. S Navicat Premium môžete jednoducho spravovať svoje databázy MySQL, SQL Server, SQLite, Oracle a PostgreSQL z jedného centrálneho miesta.

Či už ste vývojár alebo IT profesionál, Navicat Premium poskytuje všetky nástroje, ktoré potrebujete na efektívnu správu databáz. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu a komplexnej sade funkcií Navicat Premium uľahčuje vykonávanie úloh, ako je vytváranie tabuliek, správa údajov, spúšťanie dotazov a ďalšie.

Jednou z kľúčových výhod Navicat Premium je jeho schopnosť podporovať viacero typov databáz. To znamená, že ak pravidelne pracujete s rôznymi typmi databáz – ako napríklad MySQL a Oracle –, Navicat Premium vám môže ušetriť čas tým, že vám ich umožní spravovať všetky z jedného miesta.

Ďalšou výhodou používania Navicat Premium je podpora pokročilých funkcií, ako je uložená procedúra, udalosť, spúšťač, funkcia a zobrazenie. Tieto funkcie umožňujú vývojárom ľahko vytvárať zložité databázové aplikácie.

Navicat Premium obsahuje aj mnoho ďalších užitočných funkcií, ako je synchronizácia údajov medzi rôznymi databázami; funkcie zálohovania a obnovy; možnosti importu/exportu; SSH tunelovanie pre bezpečné spojenia; a oveľa viac.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný, ale ľahko použiteľný nástroj na správu databáz, ktorý podporuje viacero typov databáz a pokročilé funkcie, ako je uložená procedúra a spúšťač – potom nehľadajte nič iné ako Navicat Premium 15 (32-bit).

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PremiumSoft CyberTech
Stránka vydavateľa http://www.navicat.com
Dátum vydania 2019-11-27
Dátum pridania 2019-11-27
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 15.0.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2976

Comments: