Factory Of Sweets

Factory Of Sweets 1.0

Windows / Falco Software / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Factory of Sweets - Klasická inštalatérska logická hra

Ste fanúšikom klasických logických hier? Baví vás napádať svoju myseľ zložitými hádankami, ktoré vyžadujú stratégiu a rýchle myslenie? Ak áno, potom je Factory of Sweets ideálnou hrou pre vás! Táto návyková hra vás zabaví na celé hodiny, keď budete pracovať na riešení každej úrovne a postupu hrou.

Factory of Sweets je klasická inštalatérska logická hra, ktorá otestuje vaše schopnosti riešiť problémy. V tejto hre ste zamestnancom obrovskej spoločnosti vyrábajúcej sladkosti. Vašou úlohou je otáčať potrubia, aby ste mohli posielať suroviny na výrobu cukroviniek do špeciálneho zariadenia. Ale pozor – čas je obmedzený, stroje pracujú na maximálny výkon a nadmerný tlak vo vnútri potrubia môže viesť k výbuchu!

Cieľ Factory of Sweets je jednoduchý: spojiť všetky potrubia dohromady, aby suroviny mohli prúdiť z jedného konca na druhý bez akýchkoľvek únikov alebo upchávok. Musíte to urobiť skôr, ako uplynie čas alebo kým sa v potrubí nevytvorí príliš veľký tlak.

Ako postupujete cez každú úroveň, veci sú čoraz náročnejšie. Úrovne sa stávajú zložitejšími a vyžadujú si viac stratégie a rýchleho myslenia z vašej strany. Ak chcete v tejto hre uspieť, budete musieť použiť všetky svoje zručnosti pri riešení problémov!

Jedna vec, ktorá odlišuje Factory of Sweets od ostatných inštalatérskych logických hier, je farebná grafika a zábavné zvukové efekty. Grafika s cukríkovou tematikou vám pri hraní každej úrovne určite vyčarí úsmev na tvári.

Ale nenechajte sa zmiasť roztomilou grafikou - táto hra môže byť dosť náročná! Ak chcete prejsť všetkých 100 úrovní, budete potrebovať rýchle reflexy a bystré zručnosti pri riešení problémov.

Celkovo je Factory of Sweets vynikajúcou voľbou pre každého, kto má rád klasické logické hry so zábavným nádychom. Či už hľadáte niečo nové alebo si len chcete oddýchnuť od intenzívnejších hier, táto vás zabaví na celé hodiny! Na čo teda čakáte? Začnite hrať ešte dnes a uvidíte, ako ďaleko sa môžete vyšplhať v rebríčku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Falco Software
Stránka vydavateľa http://www.falcoware.com/
Dátum vydania 2020-07-16
Dátum pridania 2020-07-16
Kategória Hry
Podkategória Arkádové hry
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: