Sit Down Modern Warfare

Sit Down Modern Warfare 1.0

Windows / Ashley Stone / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Posaďte sa Modern Warfare: Konečné riešenie pre hráčov Call of Duty: Modern Warfare

Ste fanúšikom Call of Duty: Modern Warfare? Máte problémy s tým, že hra má prednosť pred iným softvérom a dokonca aj niektorými ovládačmi, čo spôsobuje rôzne problémy? Ak áno, Sit Down Modern Warfare je riešenie, ktoré ste hľadali.

Sit Down Modern Warfare je malá služba Windows, ktorá beží na pozadí. Zistí, či Call of Duty: Modern Warfare beží ako „Vysoké“ a vráti ho späť na „Normálny“. Tento nástroj nie je prepojený so spoločnosťami Blizzard Entertainment, Activision Publishing, Infinity Ward, Beenox, Highmoon alebo Raven.

Inštalačný program pre Sit Down Modern Warfare je veľmi minimálny. Stačí spustiť inštalačný program a po spustení bude vyžadovať oprávnenia správcu na inštaláciu systémovej služby bez výzvy. Nástroj je mimoriadne malý a ľahký, takže sa veľmi rýchlo nainštaluje a spustí.

Jednou skvelou vlastnosťou programu Sit Down Modern Warfare je, že ho možno v prípade potreby nasadiť s Active Directory (t. j. pre internetovú kaviareň alebo turnajovú udalosť). Je nainštalovaný ako služba systému Windows, čo znamená, že sa automaticky spustí pre všetkých používateľov počítača bez akejkoľvek ďalšej konfigurácie.

Call of Duty: Modern Warfare sa považuje za proces s vysokou prioritou, ktorý môže niektorým používateľom spôsobiť problémy. Sit Down Modern Warfare spustený na pozadí, ktorý zisťuje, kedy sa to stane, a obnovuje ho späť na normálnu úroveň priority, zaisťuje plynulé hranie bez akýchkoľvek prerušení.

Tento nástroj bol navrhnutý špeciálne na pomoc hráčom, ktorí majú problémy pri hraní Call of Duty:Modern warfare kvôli nastaveniu procesu s vysokou prioritou. S týmto nástrojom nainštalovaným vo vašom počítači si môžete užívať neprerušované hranie bez obáv z toho, že váš herný program bude mať vplyv na iný softvér alebo ovládače.

Na záver, ak máte problémy pri hraní Call of Duty:Modern warfare kvôli nastaveniu procesu s vysokou prioritou, potom nehľadajte nič iné ako Sit Down modern warfare! Táto malá služba systému Windows beží na pozadí a zisťuje, kedy sa to stane, a obnovuje ju späť na normálnu úroveň priority, čím zaisťuje plynulé hranie zakaždým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ashley Stone
Stránka vydavateľa https://ashleystone.me.uk/
Dátum vydania 2020-07-15
Dátum pridania 2020-07-15
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky Call of Duty: Modern Warfare, .NET Framework 4.7.2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: