Kigo Netflix Video Downloader

Kigo Netflix Video Downloader 1.2.5

Windows / KVC / 294 / Úplná špecifikácia
Popis

Kigo Netflix Video Downloader: Dokonalé riešenie pre sťahovanie videí Netflix

Ste fanúšikom filmov alebo televíznych relácií, ktorí radi sledujú svoje obľúbené relácie na Netflixe? Chcete si ich stiahnuť a sledovať offline bez pripojenia k internetu? Ak áno, Kigo Netflix Video Downloader je pre vás ideálnym riešením. Pomocou tohto softvéru si môžete jednoducho stiahnuť filmy, televízne programy, dokumentárne filmy a dokonca celé seriály z Netflixu a uložiť ich do počítača alebo mobilného zariadenia.

Kigo Netflix Video Downloader je výkonný nástroj na sťahovanie videa, ktorý používateľom umožňuje sťahovať videá z populárnej streamovacej platformy – Netflix. Ide o ľahko použiteľný softvér, ktorý používateľom umožňuje vychutnať si svoj obľúbený obsah offline bez akýchkoľvek obmedzení. Či už cestujete alebo máte doma obmedzené internetové pripojenie, Kigo Netflix Video Downloader zaistí, že už nikdy nezmeškáte svoje obľúbené programy.

Funkcie Kigo Netflix Video Downloader

1. Stiahnite si filmy a televízne relácie a seriály a dokumenty NetFlix offline

Pomocou aplikácie Kigo Netflix Video Downloader môžu používatelia jednoducho sťahovať svoje obľúbené filmy a televízne programy zo streamovacej platformy len niekoľkými kliknutiami. Či už ide o akčný thriller alebo romantickú komédiu, tento softvér umožňuje používateľom ukladať všetky typy obsahu offline.

2. Vyberte si preferovanú kvalitu

V závislosti od vášho plánu predplatného s Netflixom, Kigo umožňuje sťahovanie videí v rôznych kvalitách od nízkej kvality 240p až po vysokú kvalitu 720p a dokonca aj rozlíšenie 1080p. Kvalitu výstupu môžete tiež resetovať v okne nastavení podľa svojich preferencií.

3. Uložte videá vo formáte MP4

Všetky stiahnuté videá sa automaticky uložia vo formáte MP4, vďaka čomu sú kompatibilné s takmer všetkými prehrávačmi videa, ako sú WMP (Windows Media Player), VLC (VideoLAN Client), RealPlayer Amazon Fire TV Microsoft Xbox 360 Samsung telefóny iPhone a ďalšie telefóny so systémom Android.

4. Udržujte zvukové stopy a titulky nedotknuté

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je, že po stiahnutí zachová všetky zvukové stopy a titulky nedotknuté, aby si diváci mohli vychutnať svoj preferovaný jazyk pri sledovaní obľúbeného obsahu offline.

5. Rýchle rýchlosti sťahovania a hromadné sťahovanie

Kigo ponúka vysokú rýchlosť sťahovania, čo znamená, že už nemusíte čakať hodiny, kým budete môcť sledovať stiahnutý obsah! Dávkové sťahovanie navyše umožňuje sťahovanie viacerých súborov súčasne, čo šetrí čas!

6. Ľahko použiteľné rozhranie

Používateľské rozhranie Kigo je jednoduché, ale intuitívne, vďaka čomu môže tento program efektívne používať každý bez ohľadu na úroveň technickej odbornosti!

Ako používať Kigo?

Používanie KIGO NETFLIX VIDEO DOWNLOADER JE JEDNODUCHÉ! Tu je niekoľko jednoduchých krokov:

Krok 1: Nainštalujte softvér do počítača alebo mobilného zariadenia

Stiahnite si a nainštalujte softvér do svojho počítača alebo mobilného zariadenia podľa pokynov uvedených na našej webovej stránke po odoslaní e-mailu s potvrdením o nákupe!

Krok 2: Spustite program

Po úspešnej inštalácii spustite program a potom sa prihláste do účtu netflix pomocou poverení poskytnutých samotným netflixom.

Krok 3: Vyberte si preferovanú kvalitu

Vyberte si preferovanú kvalitu videa podľa typu plánu predplatného dostupného s netflixom.

Krok 4: Začnite sťahovať

Kliknite na tlačidlo "Stiahnuť" vedľa požadovaného titulu a okamžite začnite sťahovať proces!

Záver:

Na záver, KIGO NETFLIX VIDEO DOWNLOADER poskytuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú mať prístup k svojim obľúbeným filmom, dokumentárnym seriálom atď., kedykoľvek a kdekoľvek bez obáv z problémov s pripojením na internet. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu rýchle sťahovanie zrýchľuje dávkové sťahovanie možnosti, vďaka ktorým sú titulky zvukových stôp nedotknuté, z neho robí jeden z najspoľahlivejších najefektívnejších programov na dnešnom trhu! Tak načo čakať? Vyskúšajte teraz, o koľko sa život stáva jednoduchším pri používaní produktov kigosoft!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ KVC
Stránka vydavateľa http://www.kigo-video-converter.com
Dátum vydania 2020-10-01
Dátum pridania 2020-10-01
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na snímanie videa
Verzia 1.2.5
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 294

Comments: