SQLBatch Runner

SQLBatch Runner 1.5.1

Windows / AmGoData / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

SQLBatch Runner: Najlepší nástroj DBA pre SQL Server

Už vás nebaví spúšťať súbory SQL vo viacerých databázach jeden po druhom? Chcete zlepšiť svoju efektivitu ako DBA? Nehľadajte nič iné ako SQLBatch Runner, dokonalý nástroj na spustenie viacerých súborov SQL vo viacerých databázach SQL Server len niekoľkými kliknutiami.

SQLBatch Runner je obchodný softvér navrhnutý špeciálne pre správcov databáz, ktorí potrebujú spúšťať viacero súborov SQL v rôznych databázach. Zjednodušuje proces a šetrí čas tým, že umožňuje používateľom vykonávať takmer všetky operácie iba pomocou myši. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu môžu dokonca aj začínajúci používatelia jednoducho prechádzať softvérom a rýchlo dokončiť svoju prácu.

Jednou z kľúčových vlastností SQLBatch Runner je jeho jednoduchosť. Spúšťanie súborov SQL nebolo nikdy jednoduchšie – všetko, čo potrebujete, sú tri jednoduché kroky: (1) vyberte si databázy, (2) vyberte požadované súbory SQL a (3) kliknite na „spustiť“. To je všetko! Môžete si sadnúť a relaxovať, kým softvér urobí všetku prácu za vás.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto softvéru je ochrana transakcií. Chápeme, že pri spúšťaní zložitých dotazov alebo skriptov sa môžu vyskytnúť chyby, ktoré môžu potenciálne spôsobiť stratu alebo poškodenie údajov. Aby sme tomu zabránili, pridali sme ochranu transakcií do každého jedného súboru, ktorý prechádza naším systémom. To znamená, že ak sa počas vykonávania vyskytne chyba, náš softvér automaticky vráti späť všetky vykonané zmeny, takže vaše údaje zostanú nedotknuté.

Okrem týchto funkcií ponúkame aj možnosti exportu výsledkov. Náš softvér umožňuje používateľom prijímať súbory údajov vrátené z ich databáz a jednoducho ich exportovať do súborov programu Excel. To uľahčuje DBA analýzu údajov a zdieľanie informácií s ostatnými členmi tímu alebo zainteresovanými stranami.

Tento nástroj používame interne v našej organizácii od roku 2008 a vďaka tomu sme zaznamenali výrazné zlepšenie efektívnosti. Teraz sme nadšení, že ho môžeme zdieľať s ostatnými DBA po celom svete ako shareware produkt.

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob spustenia viacerých súborov SQL v rôznych databázach bez toho, aby ste museli všetko robiť manuálne – nehľadajte nič iné ako SQLBatch Runner! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, funkcii ochrany transakcií a možnosti exportu výsledkov vám tento nástroj určite uľahčí život ako DBA. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AmGoData
Stránka vydavateľa http://amgodata.com
Dátum vydania 2019-10-10
Dátum pridania 2019-10-10
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 1.5.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments: