Batch Outlook to Office 365 Migration

Batch Outlook to Office 365 Migration 27.07.0.19

Windows / Regain Software / 10 / Úplná špecifikácia
Popis

Nebaví vás ručná migrácia e-mailov programu Outlook do služieb Office 365? Nehľadajte nič iné ako Obnovte PST na softvér na migráciu Office 365. Tento profesionálny nástroj umožňuje jednoduchú migráciu jedného alebo viacerých súborov PST do vášho účtu Office 365 jediným pohybom, čím vám ušetrí čas a námahu.

Rozhranie softvéru je neuveriteľne užívateľsky prívetivé, vďaka čomu ho môže používať ktokoľvek bez potreby akýchkoľvek technických zručností. Softvér Regain navyše ponúka bezplatnú skúšobnú verziu nástroja, ktorá používateľom umožňuje bezplatne migrovať až 30 e-mailov na priečinok.

Čo však odlišuje tento softvér od ostatných na trhu? Pozrime sa bližšie na niektoré z jeho kľúčových vlastností:

1. Jednoducho importujte e-maily z Outlooku: So softvérom na migráciu Office 365 znovu získajte PST, importovanie e-mailov z Outlooku do konta Office 365 nebolo nikdy jednoduchšie. Rozlúčte sa s procesmi manuálnej migrácie a privítajte bezproblémovú integráciu.

2. Export e-mailov so všetkými komponentmi: Tento softvér nielenže umožňuje jednoduchý import, ale tiež zaisťuje, že sa exportujú aj všetky komponenty e-mailu – vrátane príloh, kontaktov, kalendárov a ďalších.

3. Žiadne obmedzenia veľkosti súboru: Máte obavy z obmedzenia veľkosti súboru? Nebojte sa – Obnovte PST na migračný softvér Office 365 nemá žiadne obmedzenia týkajúce sa veľkosti súboru, keď príde čas na migráciu.

4. Možnosti hromadnej migrácie: Potrebujete migrovať viacero súborov naraz? Tento softvér vás pokryje funkciou hromadnej migrácie, ktorá šetrí ešte viac času a úsilia.

5. Ukážka e-mailov pred migráciou: Chcete si ich pred migráciou vyskúšať? Funkcia ukážky umožňuje používateľom zobraziť si svoje e-maily pred ich migráciou, čím sa zabezpečí, že všetko bude vyzerať presne tak, ako bolo zamýšľané.

6. Kompatibilita so serverom Live Exchange: Okrem priamej migrácie z programu Outlook do konta Office 365 ponúka tento softvér tiež kompatibilitu so servermi Live Exchange – poskytuje ešte väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o to, kam je možné údaje migrovať.

7. Záruka vrátenia peňazí: Stále si nie ste istí, či je to pre vás to správne riešenie? Buďte si istí, že spoločnosť Regain Software ponúka plnú záruku vrátenia peňazí do tridsiatich dní, ak nie ste úplne spokojní s ich produktom.

Na záver, ak hľadáte efektívny a užívateľsky prívetivý spôsob migrácie e-mailov z Outlooku do konta Office 365 (alebo dokonca servera Live Exchange), nehľadajte nič iné, ako získať PST na migračný softvér Office 365! S jeho početnými funkciami, ako sú možnosti hromadnej migrácie a možnosti náhľadu spolu s politikou vrátenia peňazí; medzi vami a bezproblémovou integráciou dnes už naozaj nič nestojí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Regain Software
Stránka vydavateľa http://www.regainsoftware.com/
Dátum vydania 2019-09-26
Dátum pridania 2019-09-26
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 27.07.0.19
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 10

Comments: