CopyQ

CopyQ 3.9.2

Windows / Lukas Holecek / 252 / Úplná špecifikácia
Popis

CopyQ je výkonný a ľahko použiteľný nástroj na správu schránky pre Windows, ktorý vám umožňuje uložiť do schránky viac ako len jednu položku. S CopyQ môžete jednoducho spravovať všetky skopírované alebo vystrihnuté položky, vrátane súborov a textu. Tento softvér je ideálny pre každého, kto potrebuje často kopírovať a vkladať, či už ide o pracovné alebo osobné použitie.

Jednou z najvýznamnejších výhod CopyQ je jeho schopnosť rozšíriť predvolený limit schránky Windows. V predvolenom nastavení vám systém Windows umožňuje uložiť do schránky iba jednu položku. Pomocou CopyQ však môžete uložiť viacero položiek naraz bez toho, aby ste sa museli obávať straty akýchkoľvek údajov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou CopyQ je jeho schopnosť zoskupovať položky v schránke. To znamená, že ak máte niekoľko súvisiacich položiek, ktoré chcete ponechať spolu (napríklad sériu odkazov alebo obrázkov), môžete ich zoskupiť do rozšírenej schránky, aby sa dali ľahšie spravovať.

Okrem týchto funkcií CopyQ ponúka aj množstvo ďalších užitočných nástrojov a možností. Zahŕňa napríklad podporu rôznych formátov súborov, ako sú súbory HTML a RTF. Má tiež intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu používateľom všetkých úrovní zručností.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý, ale výkonný spôsob, ako efektívnejšie spravovať schránku Windows, CopyQ určite stojí za vyskúšanie! Či už denne kopírujete text alebo súbory, alebo len potrebujete jednoduchší spôsob usporiadania skopírovaného obsahu, tento softvér má všetko, čo potrebujete, a ešte viac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Lukas Holecek
Stránka vydavateľa https://github.com/hluk
Dátum vydania 2019-08-26
Dátum pridania 2019-08-26
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér schránky
Verzia 3.9.2
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 252

Comments: