M-Calc

M-Calc 5.70

Windows / TubakuroSoft / 117 / Úplná špecifikácia
Popis

M-Calc: Najvyššia kalkulačka produktivity

Už vás nebavia objemné kalkulačky, ktoré zaberajú cenný priestor na stole? Chcete kalkulačku, ktorá sa ľahko používa a prispôsobí vašim potrebám? Nehľadajte nič iné ako M-Calc, kompaktná kalkulačka navrhnutá pre produktivitu.

M-Calc je dokonalý nástroj pre každého, kto potrebuje vykonávať výpočty rýchlo a efektívne. Vďaka jednoduchému rozhraniu a intuitívnemu dizajnu M-Calc uľahčuje vykonávanie základných aritmetických operácií, ako je sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie. Ale to je len začiatok – M-Calc obsahuje aj pokročilé funkcie ako prevod jednotiek, výpočet dátumu a času, výpočet výšky splátky úveru a ďalšie.

Jednou z výnimočných vlastností M-Calc je jeho schopnosť úplne ho ovládať pomocou klávesnice. Vymazaním numerických tlačidiel na okne môžu používatelia jednoducho zadávať čísla pomocou klávesnice. Táto funkcia umožňuje neuveriteľne pohodlné používanie pri vykonávaní inej práce na počítači.

Ďalšou skvelou vlastnosťou M-Calc je jeho schopnosť meniť veľkosť písma v numerickom okne. To znamená, že používatelia si môžu upraviť nastavenia zobrazenia na základe svojich osobných preferencií alebo vizuálnych potrieb.

Ale možno jedným z najzaujímavejších aspektov M-Calc sú jeho možnosti prispôsobenia. Používatelia si môžu vytvoriť svoj vlastný vzhľad pre M-Calc tak, že sa budú držať nami poskytnutej šablóny dizajnu alebo si ju vytvoria úplne od začiatku! To umožňuje používateľom nielen kontrolu nad vzhľadom, ale aj nad funkčnosťou.

Pokiaľ ide o funkčnosť, M-cCalc má vstavané funkcie všeobecnej kalkulačky, ako aj funkcie vedeckej kalkulačky. Korešponduje s kalkulačkami typu Sharp aj Citizen, takže pri prechode od inej značky nie je potrebné žiadne ďalšie učenie.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonnú a zároveň kompaktnú kalkulačku, ktorá vám pomôže zvýšiť produktivitu pri práci na počítači, potom nehľadajte nič iné ako M-cCalc!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ TubakuroSoft
Stránka vydavateľa https://www.tubakurosoft.com/en
Dátum vydania 2019-08-19
Dátum pridania 2019-08-19
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 5.70
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 117

Comments: