Aiseesoft Mac Video Enhancer for Mac

Aiseesoft Mac Video Enhancer for Mac 9.2.10

Mac / Aiseesoft Studio / 1075 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft Mac Video Enhancer pre Mac je výkonný video softvér, ktorý vám umožňuje zlepšiť kvalitu vašich videí mnohými spôsobmi. Či už chcete zvýšiť rozlíšenie, optimalizovať jas a kontrast, odstrániť šum v pozadí alebo stabilizovať roztrasené zábery, tento softvér vám pomôže.

S Aiseesoft Mac Video Enhancer môžete jednoducho zvýšiť rozlíšenie videa zo 720p na 1080p alebo dokonca na 4K. To znamená, že ak máte video s nízkym rozlíšením, ktoré pri prehrávaní na väčšej obrazovke vyzerá pixelovo alebo rozmazane, tento softvér môže pomôcť zlepšiť jeho kvalitu zvýšením rozlíšenia.

Okrem zvýšenia rozlíšenia vašich videí vám Aiseesoft Mac Video Enhancer umožňuje tiež optimalizovať ich jas a kontrast. To znamená, že ak je vaše video príliš tmavé alebo príliš svetlé, tento softvér vám môže pomôcť upraviť jeho úrovne tak, aby vyzeralo prirodzenejšie a príťažlivejšie.

Ďalšou skvelou funkciou Aiseesoft Mac Video Enhancer je jeho schopnosť odstrániť šum na pozadí z vašich videí jediným kliknutím. Ak má vaše video nejaké nepríjemné zvukové rušenie, ako je syčanie alebo bzučanie na pozadí, tento softvér vám ich môže pomôcť odstrániť, takže váš zvuk bude znieť čistejšie a profesionálnejšie.

Navyše, Aiseesoft Mac Video Enhancer teraz prichádza s novými pridanými funkciami odstraňovania otrasov, ktoré poskytujú vynikajúce riešenie pre stabilizáciu roztrasených záberov. Ak ste nahrali video, keď ste sa pohybovali alebo ste použili nestabilný držiak fotoaparátu, čo má za následok roztrasené zábery, táto funkcia sa vám bude hodiť, pretože pomáha stabilizovať záber, aby vyzeral plynulejšie a profesionálnejšie.

Navyše, Aiseesoft Mac Video Enhancer teraz podporuje výstup viacerých zvukových stôp, čo znamená, že používatelia môžu k svojim videám pridať ďalšie zvukové stopy, čo im dáva väčšiu kontrolu nad ich konečným produktom. Používatelia môžu tiež pridávať titulky priamo do svojich videí, čím ich sprístupňujú divákom, ktorí nemusia rozumieť jazyku, ktorým sa hovorí v pôvodnej nahrávke.

Celkovo je Aiseesoft Mac Video Enhancer vynikajúcim nástrojom pre každého, kto chce rýchlo a jednoducho zlepšiť kvalitu svojich videí bez akýchkoľvek technických znalostí o nástrojoch na úpravu. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje začiatočníkom a zároveň poskytuje pokročilé funkcie pre profesionálov, ktorí potrebujú presnú kontrolu nad každým aspektom svojej práce.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2019-08-15
Dátum pridania 2019-08-16
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na strih videa
Verzia 9.2.10
Požiadavky OS Mac
Požiadavky
cena $17.5
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 1075

Comments:

Najpopulárnejší