SysTools Excel to vCard Converter

SysTools Excel to vCard Converter 5.0

Windows / SysTools / 4573 / Úplná špecifikácia
Popis

SysTools Excel to vCard Converter je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý umožňuje používateľom exportovať kontakty programu Excel do formátu súboru vCard. Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby extrahovala všetky oficiálne aj komerčné kontakty z tabuľky programu Excel a uložila ich vo formáte VCF/vCard. Vďaka svojmu výnimočnému výkonu môže tento nástroj pomôcť používateľom posilniť ich obchodné spojenia.

Softvér poskytuje niekoľko funkcií, ktoré môžu presunúť kontakty z tabuľky Excel do formátu vCard alebo VCF. Načíta a zobrazí ukážku súboru Excel spolu s riadkami a stĺpcami tabuliek XLS/XLSX. Pomocou možnosti Mapovanie polí je možné jednoducho mapovať stĺpce Excelu pomocou vCard. Tento nástroj na prevod je schopný exportovať viacero kontaktov Excelu naraz.

Aplikácia Excel do vCard umožňuje vytvorenie jedného. vcf pre každý kontakt, čo používateľom uľahčuje efektívnu správu zoznamu kontaktov. K dispozícii je tiež možnosť importovať prázdnu e-mailovú adresu. vcf, ktorý uľahčuje používateľom, ktorí nemajú úplné informácie o svojich kontaktoch.

Používateľ môže jednoducho preniesť alebo presunúť kontakty programu Excel do formátu súboru vCard pomocou rôznych jazykov, čím sa sprístupní pre ľudí z rôznych oblastí sveta. K importovanému súboru VCF je možné pristupovať vo viacerých e-mailových aplikáciách, zariadeniach Android a iPhone.

Na konverziu je potrebné nainštalovať Microsoft Excel do vášho lokálneho systému. xls do formátu vCard pomocou softvéru SysTools Excel To vcard Converter.

Bezplatnú demo verziu produktu SysTools excel To Vcard Converter si môžete bezplatne stiahnuť z jej oficiálnej webovej stránky, ale zobrazuje iba prvých 5 znakov e-mailovej adresy a prvých 8 znakov mobilného alebo telefónneho čísla pri exporte údajov z listu Excel do formátu Vcard.To exportovať a ukladať kompletné e-mailové adresy, ako aj kontaktné čísla bez akýchkoľvek obmedzení, vyžaduje inováciu licencovanej verzie iba za 29 USD, ktorá ponúka neobmedzené možnosti konverzie bez akýchkoľvek obmedzení veľkosti alebo počtu údajov.

Kľúčové vlastnosti:

1) Export viacerých kontaktov: Softvér má vynikajúcu funkciu, ktorá umožňuje exportovať viacero excelových hárkov naraz.

2) Mapovanie polí: Používatelia majú povolené mapovať polia medzi stĺpcami hárka Excel a atribútmi prítomnými v súbore VCF.

3) Možnosť náhľadu: Nástroj poskytuje možnosť náhľadu pred konverziou súborov XLS/XLSX do formátov VCARD/VCF.

4) Importovať prázdnu e-mailovú adresu: Používatelia môžu importovať prázdne e-mailové adresy pri konverzii súborov XLS/XLSX do formátov VCARD/VCF.

5) Podpora viacerých jazykov: Nástroj podporuje rôzne jazyky, ako je angličtina, francúzština, nemčina atď., čo uľahčuje ľuďom na celom svete používanie tohto produktu.

6) Kompatibilita: Podporuje všetky verzie operačného systému Microsoft Windows vrátane Windows 10/8/7 atď., MS Outlook (32-bitový a 64-bitový), MS Office (32-bitový a 64-bitový).

7) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Vďaka jednoduchému rozhraniu ho môžu ľahko používať aj netechnické osoby.

Výhody:

1) Jednoduchý proces konverzie: Softvér SysTools excel To Vcard Converter vám pomôže previesť celý zoznam pomocou niekoľkých kliknutí

2) Úspora času: Šetrí čas tým, že vám umožňuje konvertovať údaje o hromadnom množstve naraz namiesto toho, aby ste robili proces konverzie jeden po druhom

3) Nákladovo efektívne riešenie: Vďaka dostupnej cene je tento produkt atraktívnejší ako iné podobné produkty dostupné na trhu

4) Žiadna strata údajov počas procesu prevodu: Pri prevode údajov zo súborov xls/xlsx do formátov vcards/vcf sa zabezpečí, že počas procesu prevodu nedôjde k strate

Záver:

Záverom možno povedať, že softvér SysTools excel To Vcard Converter je výkonný nástroj na zvýšenie produktivity, ktorý pomáha podnikom efektívnejšie spravovať zoznamy kontaktov. Tento produkt robí z jeho užívateľsky prívetivého rozhrania, jednoducho použiteľných funkcií, podpory viacerých jazykov a kompatibility s rôznymi operačnými systémami. vyniknúť medzi ostatnými podobnými produktmi dostupnými na trhu. Bezplatná demo verzia vám umožňuje otestovať niektoré základné funkcie pred zakúpením plnej verzie, ktorá ponúka neobmedzené možnosti konverzie bez akýchkoľvek obmedzení veľkosti alebo počtu údajov. Ak teda chcete bezproblémový proces konverzie, skúste Softvér SysTools excel To Vcard Converter Software ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SysTools
Stránka vydavateľa http://www.systoolsgroup.com/
Dátum vydania 2019-07-16
Dátum pridania 2019-07-16
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 5.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 24
Celkový počet stiahnutí 4573

Comments: