Mac SD Memory Card Data Recovery Pro for Mac

Mac SD Memory Card Data Recovery Pro for Mac 12.8

Mac / Mac-Data-Recovery / 7 / Úplná špecifikácia
Popis

Mac SD Memory Card Data Recovery Pro for Mac je výkonný a spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní obnoviť stratené alebo vymazané dáta z SD karty na Macu. Či už ste omylom vymazali dôležité súbory, naformátovali pamäťovú kartu alebo došlo k zlyhaniu systému, tento softvér vám pomôže rýchlo a jednoducho získať vaše cenné dáta.

Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a pokročilým funkciám je Mac SD Memory Card Data Recovery Pro dokonalým riešením pre každého, kto potrebuje obnoviť stratené dáta zo svojich pamäťových kariet. Podporuje mnoho rôznych značiek pamäťových kariet, vrátane SanDisk, Kingston, KingMax, Sony, Lexar, PNY, PQI, Toshiba, Panasonic a ďalších.

Kľúčové vlastnosti:

1. Ľahko použiteľné rozhranie: Softvér má intuitívne rozhranie, ktoré používateľom uľahčuje navigáciu v procese obnovy.

2. Rýchle skenovanie: Funkcia rýchleho skenovania umožňuje používateľom rýchlo skenovať na pamäťovej karte stratené alebo vymazané súbory.

3. Hlboké skenovanie: Funkcia hĺbkového skenovania umožňuje používateľom vykonať dôkladné vyhľadávanie na pamäťovej karte a nájsť akékoľvek obnoviteľné súbory.

4. Funkcia náhľadu: S funkciou náhľadu zabudovanou do rozhrania softvéru môžu používatelia zobraziť obnovené súbory pred ich uložením.

5. Podporované viaceré formáty súborov: Tento softvér podporuje viacero formátov súborov vrátane videí (AVI/MP4/MOV/MPEG), fotografií (JPG/PNG/BMP/GIF/TIFF), hudby (MP3/WMA/WAV/MIDI), dokumentov (DOC/XLS/PPT/PDF/HTML/TXT) a ďalšie.

6. Kompatibilita s rôznymi operačnými systémami: Tento softvér je kompatibilný so všetkými verziami macOS vrátane macOS 10.15 Catalina, ako aj so staršími verziami, ako sú macOS 10.14 Mojave a macOS 10.13 High Sierra

7. Kompatibilita s rôznymi značkami pamäťových kariet – Ako už bolo spomenuté v tomto popise, tento nástroj dokonale funguje s mnohými značkami pamäťových kariet, ako sú SanDisk, Kingston, KingMax, Sony, Lexar, PNY, PQI atď.

Ako to funguje:

Používanie Mac SD pamäťovej karty Data Recovery Pro je jednoduché; postupujte podľa týchto krokov:

1) Pripojte čítačku kariet SD k počítaču

2) Spustite aplikáciu

3) Vyberte možnosť „Skenovať“.

4) Vyberte buď "Rýchle skenovanie" alebo "Hlboké skenovanie"

5) Ukážka obnovených súborov

6) Uložte obnovené súbory

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob, ako obnoviť stratené dáta z SD karty na Macu, potom nehľadajte nič iné ako Mac SD Memory Card Data Recovery Pro. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a pokročilým funkciám, ako sú možnosti rýchleho skenovania a hlbokého skenovania, spolu s kompatibilitou naprieč rôznymi operačnými systémami a značkami pamäťových kariet z neho robí jeden z najlepších nástrojov dostupných na dnešnom trhu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mac-Data-Recovery
Stránka vydavateľa http://mac-data-recovery.com/
Dátum vydania 2019-07-16
Dátum pridania 2019-07-15
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Správa súborov
Verzia 12.8
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 7

Comments:

Najpopulárnejší