Electronics Assistant

Electronics Assistant 4.3

Windows / Electronics 2000 / 15 / Úplná špecifikácia
Popis

Electronics Assistant je výkonný vzdelávací softvér určený na pomoc študentom, nadšencom a profesionálom v oblasti elektroniky. Tento program Windows poskytuje širokú škálu výpočtov súvisiacich s elektronikou, ktoré sú nevyhnutné na navrhovanie a odstraňovanie problémov s elektronickými obvodmi. So svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a komplexnými funkciami je Electronics Assistant nepostrádateľným nástrojom pre každého, kto pracuje s elektronickými komponentmi.

Jednou z kľúčových funkcií Electronics Assistant je kalkulačka farebného kódu odporu. Tento nástroj umožňuje používateľom rýchlo určiť hodnotu odporu rezistora jednoduchým zadaním jeho farebných pásiem. Program tiež obsahuje výpočty odporu, kapacity a výkonu, ktoré možno použiť na návrh obvodov alebo odstraňovanie problémov s existujúcimi. Tieto výpočty sú založené na štandardných vzorcoch používaných v elektronike.

Okrem týchto základných funkcií ponúka Electronics Assistant mnoho pokročilých funkcií, vďaka ktorým sa odlišuje od iných podobných programov na trhu. Napríklad obsahuje prevodník jednotiek, ktorý dokáže konvertovať medzi rôznymi jednotkami merania bežne používanými v elektronike, ako sú volty, ampéry, ohmy a farády.

Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť uložiť alebo vytlačiť podrobnosti výpočtu pre budúce použitie alebo zdieľanie s ostatnými. Používatelia tak môžu jednoducho sledovať svoju prácu a spolupracovať s kolegami alebo spolužiakmi.

Program tiež poskytuje prístup ku všetkým funkciám, ktoré nájdete v sekcii kalkulačky na tejto webovej stránke a k ďalším funkciám v samostatnom užívateľsky prívetivom programe, čo znamená, že pri používaní tohto softvéru nemusíte byť neustále online.

Celkovo je Electronics Assistant vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľné a zároveň výkonné softvérové ​​riešenie pre svoje elektronické potreby. Či už ste študent, ktorý sa učí o elektronike, alebo profesionál pracujúci na zložitých projektoch, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu vykonávali efektívne a presne.

Kľúčové vlastnosti:

1) Kalkulačka farebného kódu odporu: Rýchlo zistite hodnoty odporu zadaním farebných pásiem.

2) Výpočet odporu: Vypočítajte hodnoty odporu na základe štandardných vzorcov.

3) Výpočet kapacity: Vypočítajte hodnoty kapacity na základe štandardných vzorcov.

4) Výpočet výkonu: Vypočítajte hodnoty straty výkonu na základe menovitých hodnôt napätia/prúdu.

5) Prevodník jednotiek: Prevod medzi rôznymi jednotkami bežne používanými v elektronike, ako sú volty/ampéry/ohmy/farady atď.

6) Uložiť/Vytlačiť podrobnosti o výpočtoch: Uložte podrobnosti o výpočtoch pre budúce použitie alebo zdieľanie s ostatnými

7) Samostatný užívateľsky prívetivý program: Získajte prístup ku všetkým funkciám, ktoré nájdete na našej webovej stránke, a k ďalším bez toho, aby ste boli neustále online

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Electronics 2000
Stránka vydavateľa https://www.electronics2000.co.uk/
Dátum vydania 2019-07-15
Dátum pridania 2019-07-15
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Referenčný softvér
Verzia 4.3
Požiadavky OS Windows
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 15

Comments: