Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition for Mac

Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition for Mac

Mac / Photoserge.com / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý vám pomôže vytvárať úžasné fotografie a ľahko ich spravovať? Nehľadajte nič iné ako Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition pre Mac!

Tento softvér je navrhnutý tak, aby vás naučil všetko, čo potrebujete vedieť o Lightroom 4, od importovania a retušovania fotografií po označovanie GPS, vytváranie kníh, tlač, vytváranie prezentácií, webových galérií a ďalšie. S desiatimi obsiahlymi kapitolami zahrnutými v aplikácii je tento softvér dokonalým vzdelávacím nástrojom pre každého, kto chce ovládať Lightroom 4.

Či už ste profesionálny fotograf alebo s digitálnou fotografiou len začínate, Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition pre Mac má čo ponúknuť. Prvé tri kapitoly aplikácie sú k dispozícii zadarmo, vďaka čomu môžete ochutnať, čo tento výkonný softvér dokáže.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Aj keď ste Lightroom nikdy predtým nepoužili, zistíte, že je ľahké prechádzať všetkými rôznymi modulmi a funkciami. A vďaka videonávodom krok za krokom, ktoré sú súčasťou každej kapitoly, je ľahké sledovať a učiť sa vlastným tempom.

Neberte to však za slovo – používatelia chvália, aká efektívna je táto aplikácia ako vzdelávací nástroj. Jeden recenzent píše: "Nedávno som minul 50 dolárov na online kurz Lightroom 4. Táto aplikácia tento kurz zahanbuje! Tieto videá sú vynikajúce a veľmi poučné."

Tak načo čakať? Stiahnite si Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition pre Mac ešte dnes a začnite vytvárať úžasné fotografie ako profesionál!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Photoserge.com
Stránka vydavateľa http://photoserge.com/apps/
Dátum vydania 2019-06-29
Dátum pridania 2019-06-29
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky OS X 10.6.6 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší