Wake Up Time - Alarm Clock for Mac

Wake Up Time - Alarm Clock for Mac 1.4

Mac / Rocky Sand Studio / 16 / Úplná špecifikácia
Popis

Wake Up Time – Budík pre Mac: Softvér pre maximálnu produktivitu

Nebaví vás každý deň vstávať na ten istý starý nudný zvuk budíka? Chcete budík, ktorý sa jednoducho používa a má všetky funkcie, ktoré potrebujete? Nehľadajte nič iné ako Wake Up Time – Budík pre Mac.

Wake Up Time s viac ako 4 miliónmi stiahnutí po celom svete je ručne vyrobený, krásne navrhnutý budík, ktorý má všetko, čo potrebujete na každodenné používanie budíka. Či už ste študent, profesionál alebo len niekto, kto potrebuje vstávať každý deň načas, Wake Up Time je dokonalým riešením.

Engadget to nazýva „Jednoduchý, efektívny spoločník na pracovnej ploche“, zatiaľ čo Mac App Storm to opisuje ako „Krásna a cenovo dostupná Alarm App“. Ale neberte ich len za slovo. Tu je niekoľko recenzií zákazníkov z obchodu Mac App Store:

"Skvelá aplikácia! Neustále ma budí!" od Mattsica23

"Najlepší budík" od MarkoMitranic

"Milujem to (používaj to každý deň)!" od Fido488

Čím je teda Wake Up Time taký výnimočný? Pozrime sa bližšie na jeho vlastnosti:

Vstavané zvuky alarmu:

Wake Up Time prichádza s množstvom vstavaných zvukov budíka, ktoré vás zobudia jemne alebo náhle v závislosti od vašich preferencií. Od klasických pípnutí až po zvuky prírody, ako je štebot vtákov alebo búšenie vĺn, pre každého je tu niečo.

Prispôsobiteľné zvuky budíka:

Ak žiadny zo vstavaných zvukov nevyhovuje vášmu vkusu, nezúfajte. Môžete pridať vlastné zvuky budíka podľa vlastného výberu. Jednoducho pretiahnite ľubovoľný zvukový súbor do Wake Up Time a nastavte ho ako svoj nový obľúbený zvuk.

Randomizácia zvukov alarmu:

Ľahko vás nudia opakujúce sa zvuky? S funkciou Wake Up Time s náhodným výberom bude každé ráno iné ako to posledné. Nikdy neviete, ktorý zvuk vás zobudí nabudúce!

Prispôsobiteľný čas odloženia:

Všetci milujeme spať ráno, no niekedy potrebujeme viac ako len 5 minút spánku navyše. Pomocou prispôsobiteľnej funkcie odloženia času budenia môžete nastaviť, ako dlho má každý interval odloženia trvať.

24-hodinový režim:

Ste zvyknutý na vojenský čas alebo radšej vidíte notáciu AM/PM? Nech už sú vaše preferencie akékoľvek, Wake Up Time vás pokryje s možnosťou 24-hodinového režimu.

Hlasitosť vyblednutia:

Náhle zobudenie na hlasné zvuky môže byť rušivým a nepríjemným zážitkom, ale nie s Wake-Up-Time! Jeho funkcia miznutia hlasitosti postupne zvyšuje hlasitosť v priebehu času, takže prebúdzanie je menej náhle a príjemnejšie.

Realistické zobrazenie:

Wake-Up-Time zobrazuje aktuálny dátum/čas spolu s dňom v týždni v realisticky vyzerajúcom rozhraní, ktoré dodáva užívateľskému zážitku šarm a eleganciu

Tlačidlo hlavného vypínača:

Alarm môžete jednoducho zapnúť/vypnúť pomocou hlavného vypínača umiestneného priamo pod zobrazovacou plochou

Displej HUD:

Displej HUD umožňuje používateľom vidieť aktuálny dátum/čas bez prerušenia iných činností, ktoré práve robia

Pomocník pri spánku:

Prepnite svoj Mac do režimu spánku až do požadovaného času prebudenia pomocou našej aplikácie Sleep Helper, ktorú si môžete stiahnuť pomocou malej ikony „i“ umiestnenej v rozhraní aplikácie

V Rocky Sand Studio veríme v neustále zlepšovanie a inovácie, preto vítame spätnú väzbu a návrhy od našich používateľov týkajúce sa akýchkoľvek nových funkcií, ktoré by chceli, aby sme pridali do budúcich verzií tohto úžasného softvéru na zvýšenie produktivity.

Kontaktujte nás na http://www.rockysandstudio.com, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto produktu alebo ak sa chcete podeliť o spätnú väzbu/návrhy týkajúce sa budúcich aktualizácií

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Rocky Sand Studio
Stránka vydavateľa http://www.rockysandstudio.com/Rocky_Sand_Studio.html
Dátum vydania 2019-06-26
Dátum pridania 2019-06-26
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Iné
Verzia 1.4
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky OS X 10.7 or later, 64-bit processor
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 16

Comments:

Najpopulárnejší